‘Secretaresse by the Sea’ ontwikkelt

Per 1 september 2011 zijn Viavox  uit Middelburg en Janse & Janse uit Nieuwdorp een samenwerking aangegaan onder de naam ‘Secretaresse by the Sea’.

Met deze samenwerking hebben zij de intentie om binnen Zeeland één initiatief te ontwikkelen dat structureel ondersteuning levert voor de persoonlijke groei van ondersteunende functies. In hun dagelijkse organisatiepraktijk constateren zij met regelmaat dat er veel vraag is naar korte trainingen en workshops voor managementondersteunende functies. Daarnaast blijkt deze doelgroep met regelmaat behoefte te hebben aan netwerken waarin zij kennis, ervaring en dilemma’s kunnen delen. ‘Secretaresse by the Sea’ biedt hiervoor de gelegenheid door het organiseren van trainingsdagen en netwerkmomenten met een praktische inslag en voldoende ruimte voor ontspanning. En natuurlijk binnen Zeeland!

De eerste activiteit die door ‘Secretaresse by the Sea’ wordt georganiseerd is een trainingsdag in het najaar voor secretaresses, assistentes en ondersteunende medewerkers. Tijdens deze dag worden deelnemers in de gelegenheid gesteld hun vaardigheden en kennis bij te schaven op het gebied van creatief schrijven, correct Nederlands, evenementenorganisatie, notuleren, sociale media en persoonlijke effectiviteit. Deelnemers kunnen zowel ’s morgens als ’s middags kiezen uit drie verschillende trainingen. De trainingen  duren ongeveer 3 uur en zijn interactief van opzet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.