Seminar Bedrijfsoverdracht door Veerman en Lukaart tijdens Contacta

Bedrijfsoverdracht: “Every change is a start”
Een ondernemer heeft vaak jarenlang, veel tijd, geld en energie gestoken in het opbouwen van een goedlopende onderneming. Maar hij zal zich op een bepaald moment realiseren, dat er een dag komt waarop hij zijn “kindje” moet loslaten.

Net zoals in het normale leven is loslaten een vorm van houden van. Nieuwe inzichten van een jonge en frisse ondernemer kan uw “kindje” verder laten groeien.  Maar wanneer moet men gaan denken aan overdragen en hoe pak je dat aan? Dit is zowel een uitdaging voor een verkoper maar ook voor een koper.

Een groot aantal ondernemers begint “te laat” met overdragen. Wist u bijvoorbeeld dat 32% van de ondernemers pas na zijn 65ste de boel overdraagt? En dat 41% van de ondernemers die voor zijn 60ste jaar stopt, dit doet vanwege een noodsituatie?

Wanneer geeft/neemt u het stokje over? Tonny Veerman, van Veerman Lukaart Bedrijfsovername Bedrijfswaardering te Goes, vertelt u tijdens de seminar over de uitdagingen die men tegenkomt tijdens een traject en geeft tips voor een soepele bedrijfsovername.

Introductie Veerman Lukaart Bedrijfsovername Bedrijfswaardering
Wat verwacht u van een waarderingsadviseur en/of overnamespecialist? Voornamelijk professionaliteit en onafhankelijkheid, zo blijkt in de regel. Voorts draait het in deze wereld om kennis en kunde. Veerman Lukaart, Bedrijfsovername Bedrijfswaardering heeft dit alles in huis, is onafhankelijk en begeleidt overname- waarderings- en participatieprojecten binnen het MKB en MKB+. Daarnaast worden wij ook ingeschakeld door de rechterlijke macht (Rechtbank of het Gerechtshof) en strijdende partijen.

‘Als voormalig bankdirecteur en accountant; respectievelijk Tonny Veerman en Wim Lukaart bundelen wij onze krachten omdat wij gezamenlijk als onafhankelijk adviseurs toegevoegde waarde kunnen leveren aan ondernemers en organisaties die behoefte hebben aan specialistische kennis met betrekking tot waardebepalingen en/of de koop of verkoop van een bedrijf.

Wij hebben onze sporen verdiend als ondernemers. Gezamenlijk en individueel dragen wij een schat aan ervaring en een vracht aan kennis met ons mee. Wat wij als twee Zeeuwse ondernemers echter als ‘unique selling point’ voor klanten en prospects  aanstippen is onze onafhankelijkheid: “Wij hebben geen andere belangen dan de belangen van onze klanten.” Luidt ons credo.

 

Seminar woensdag 6 november tussen 16:30 en 17:30. Gratis te bezoeken, Ondernemersplaza op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen. Vrije inloop. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.