SiMedi Opleidingen traint Zeeuwse BHV-ers

SiMedi Opleidingen uit Goes verzorgt al 15 jaar opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening en EHBO. Ook verzorgt het bedrijf trainingen reanimatie, PBLS (reanimatie) en EHBO aan Kinderen en AED-apparatuur. Het is daarmee uitgegroeid tot een opleider van formaat met een vertrouwde naam, zowel bij particulieren als bedrijven.

Dick en Jeanneke Sinke zijn de drijvende krachten achter SiMedi Opleidingen. “We zijn beiden gepokt en gemazeld in ons werk voor het Rode Kruis. Daarnaast heeft Dick al ruim dertig jaar ervaring als instructeur.”

Officieel gecertificeerd
Bij SiMedi Opleidingen gaan een aantrekkelijke prijsstelling en hoge kwaliteit samen. Het is hiervoor gecertificeerd volgens het NIBHV keurmerk. Ook de hoge mate van flexibiliteit, persoonlijke aandacht en kleine cursusgroepen zijn kenmerkend voor dit enthousiaste bedrijf. “Wij houden bijvoorbeeld altijd rekening met de aard van de werkzaamheden. Immers, in een constructiebedrijf lopen de medewerkers andere risico’s dan op kantoor.”

Actueel cursusmateriaal
SiMedi Opleidingen hecht verder veel waarde aan actueel cursusmateriaal. Zo beschikt het bedrijf over reanimatiepoppen waarbij alle levensreddende handelingen via een projectiescherm zijn te volgen. “En op het gebied van brandveiligheid kunnen onze cursisten oefenen met grote branden, bijvoorbeeld in een elektronicakast”, vult Dick aan. In-company of cursuslocatie De opleidingen van SiMedi worden in overleg in-company verzorgd of op de vaste cursuslocatie in Serooskerke. Het opleidingsbedrijf is in alle branches actief.

SiMedi Opleidingen
Zuidvlietstraat 55 | 4461 GW Goes | 0113 -220 709
info@simedi.nl | www.simedi.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.