Simon De Clerck

Simon De Clerck
Als SLBS Coach behoort Simon tot de top van high performance coaches van ons land en werkt uitsluitend met de meest gedreven ondernemers, CEO’s, directeuren die hun zakelijke en persoonlijke leven naar het volgende level willen tillen.

Hij heeft zelf 2 internationale bedrijven opgericht die beiden uitgegroeid zijn tot internationale trendsetters in de sector en kan zich daarom heel goed inleven in de alledaagse uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt.

Hij is in staat om uitzonderlijke resultaten te bereiken in extreem korte tijdframes. Naast het zakelijke aspect weet hij tenslotte een enorm grote impact te maken op de kwaliteit van het leven van zijn cliënten inzake persoonlijke relaties en hun gezondheid. Want een goede balans is key voor een langdurig krachtig leven.

“Ik hou van contacten leggen en netwerken. Echte gesprekken hebben met mensen. En dan kom ik er vaak achter dat veel ondernemers, hoe succesvol ze ook zijn in hun business, toch met een hoop zaken rondlopen waar ze vanaf willen: bij de een is dat 60u werken ipv 80 uur, ondermaats presterende werknemers, wrijving tussen partners en bij de ander is dat alles in eigen handen willen houden, angst voor investeringen of juist geen inzicht in de cijfers. Daarnaast is het vaak zo dat ze al jaren die 2e vestiging willen, uitbreiding naar het buitenland, overname van een concurrent of dat huis in Spanje. En daar help ik ze bij. Ik laat ze inzien wat er in de weg zit en wat er voor nodig is hun doel te bereiken. De cliënt is de expert in zijn branche, maar ik ben de absolute topper in mijn vakgebied, het dealen met mensen.”   

Simon coacht onder meer topsporters, sterrenchefs, CEO’s en directeuren in verschillende branches zoals: advocatuur, bouw, makelaardij, retail, consultancy, industrie, export, groothandel, etc…

Naast coaching is Simon getrouwd, vader van 2 kinderen en loopt hij regelmatig een marathon, doet hij aan triatlon, kitesurfen en snowboarden.

Bedrijf: Straight-Line Business School