Simonse & Geus: No-nonsense accountantskantoor

Simonse & Geus accountants en adviseurs hebben een nieuw kantoor. De recente verhuizing naar een fraai pand, in het centrum van Heinkenszand, onderstreept de groei van dit relatief jonge kantoor.   

Aubert Geus praat gedreven over het kantoor en de keuzes die hij samen met zijn jeugdvriend en zakenpartner Marco Simonse maakt. “We kiezen bewust voor Heinkenszand. We zijn hier geboren en getogen; we kennen de streek en de mensen. We bewijzen hiermee bovendien dat we anders zijn dan de gevestigde orde in Goes. ”

Beste twee werelden
Het aanbod van Simonse & Geus spreekt veel mkb-bedrijven aan. Het kantoor weet op een slimme manier het beste van twee werelden te combineren. “Qua kennis en kunde zijn we veel sterker dan een gemiddeld administratiekantoor en qua prijsstelling zijn we een stuk aantrekkelijker dan veel van de bekende kantoren. Bovendien zijn we een open, laagdrempelig kantoor. Iedereen, zowel ondernemers als particulieren, kan hier binnenstappen. En doet dat gelukkig ook.”

Veel kennis in huis
Het kantoor telt inmiddels veertien medewerkers, waaronder drie accountants (AA) en een fiscalist. Samen verzorgen zij het brede spectrum van financiële dienstverlening; van jaarrekeningen en loonadministraties tot fiscale aangiftes en overnametrajecten. “Als zeer specifieke kennis vereist is, halen we dat in huis. Maar ook alleen dan. Hierdoor is onze overhead laag en zijn onze tarieven concurrerend.“

 

Simonse & Geus
Mr. Dr. Meslaan 1
4451 AJ  Heinkenszand
telefoon: 0113 – 24 43 77
info@simonse-geus.nl
www.simonse-geus.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *