Skidôme opent vernieuwde sneeuwspeeltuin

Rucphen, 7 april 2014

Vanaf 9 april 2014 introduceert Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen als eerste in Zuid-West Nederland een indoor sneeuwspeeltuin. De sneeuwspeeltuin zal elke woensdagmiddag geopend zijn voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar die zin hebben om een middagje af te koelen in de sneeuw met vriendjes en vriendinnetjes.

Skidôme is voortdurend bezig om haar aanbod uit te breiden. De kinderen worden hierbij niet uit het oog verloren. Voor hen wordt gedurende het zomerseizoen de Kiddies Kids Klup opgericht. Elke woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur wordt een deel van de skipiste omgetoverd tot de “coolste” speeltuin. Samen met mascotte Kiddie kunnen de kinderen een hele middag spelen, glijden, springen en plezier maken met hun vriendjes. In Skidôme Rucphen kan er tijdens de Kiddies Kids Klup ook geschaatst worden.

“Skidôme wil op deze manier haar bijdrage leveren om jonge kinderen in beweging te brengen. Ze maken op een leuke manier kennis met wintersport en leren tegelijkertijd samenspelen met anderen. Niet te vergeten is het een leuke afwisseling deze zomer” aldus Nicky Broos, algemeen directeur Skidôme.
Hoe de sneeuwspeeltuin er in Rucphen en Terneuzen uit komt te zien, lag in de handen van de kinderen zelf. Ze konden namelijk hun ideeën inbrengen via een tekenwedstrijd. De 6 jarige Sanne van Oorschot uit Klein-Zundert is de gelukkige winnares geworden. Zij heeft het beste idee getekend en een Kiddies Kids Klup Kinderfeestje met vijf vriendjes en vriendinnetjes gewonnen. Aankomende woensdag 9 april zal zij de sneeuwspeeltuin in Skidôme Rucphen officieel openen.

Kiddies Kids Klup is iedere woensdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur tot 30 september 2014 bij Skidôme Rucphen en Terneuzen. Een kaartje kost € 9,50 p.p.
Meer info is te vinden op www.skidome.nl 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *