Sparringpartner bij personeelsvraagstukken

Persoonlijk, betrokken, nieuwsgierig en gedreven. Dat is waar Modoc voor staat. Oprechte interesse in de mens, dat was de drijfveer voor moeder (mo) Marja de Heer en dochter (doc) Linda van Wensen om ruim zeven jaar geleden Modoc te starten.

Personeelsvraagstukken
Modoc is een arbeidsbemiddelaar met een persoonlijke aanpak, gevestigd in Tholen en Goes. Vol gedrevenheid pakt Modoc personeelsvraagstukken van A tot Z op. ‘’Het leukste aan ons werk is om met diverse ondernemers, onder het genot van een goede kop koffie, te sparren over verschillende personeelsvraagstukken’’, vertelt Linda. ‘’Kennis delen, relaties onderhouden en mensen (ver) binden, dat doen we graag’’. Modoc is voornamelijk actief voor MKB-bedrijven in de sectoren logistiek, transport, industrie en techniek.

Geschikte werknemers
Als ondernemer wil je graag een geschikte werknemer vinden die echt in het bedrijf past, zonder veel tijd kwijt te zijn aan de werving en selectie. Modoc kan bedrijven begeleiden en ondersteunen in het recruitmentproces. ‘’Wij vinden het belangrijk om persoonlijk kennis te maken en de sfeer binnen een organisatie te proeven. Alles voor de juiste match!’’ aldus Linda.

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij Modoc centraal. ‘’Wij bemiddelen graag talenten en we zien dan ook dat we steeds vaker kandidaten van baan naar baan laten doorstromen. Dit zijn gemotiveerde collega’s, die hun carrière serieus nemen. Net zoals de mensen die we omscholen naar een nieuwe kans op de arbeidsmarkt’’.

Modoc Werkt
Albert Plesmanweg 1A
4462 GC GOES
0113- 820 816
goes@modocwerkt.nl
www.modocwerkt.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *