Specialist in innovatieve kunststoffen vestigt zich in DOK41

KeduPolymers, specialist in toepassing van innovatieve kunststoffen is per 1 mei gevestigd in broedplaats DOK41. Het bedrijf bedient de kunststofverwerkende markt met de levering van technische kunststoffen en additieven. KeduPolymers is alweer het éénendertigste bedrijf dat zich in DOK41, op de Kenniswerf in Vlissingen vestigt.
 
KeduPolymers is distributeur op het gebied van technische thermoplastische kunststoffen voor de kunststofverwerkende industrie in Europa. Het bedrijf is ontstaan vanuit Kesteloo Consultants, een bureau dat zich specialiseerde in het adviseren in kunststoffen. “Na een periode van sterke groei hebben we besloten om ook voorraad aan te gaan houden om beter te kunnen voorzien in de behoeften van onze klanten. Zodoende is het bedrijf KeduPolymers Industries BV ontstaan,” licht Rens Kesteloo, directeur Kedupolymers, toe. Met het aanhouden van voorraad kunnen wij de markt veel beter bedienen wat resulteert in jaarlijkse snelle groei.

KeduPolymers Industries vertegenwoordigt 8 gespecialiseerde bedrijven in het produceren van diverse technische kunststoffen. Iedere producent kenmerkt zich door zijn specialisatie, kennis en snelheid in het ontwikkelen van speciale materialen voor onze klanten en hun toepassingen. Ook zijn we in staat om kleinere badges te produceren voor de klant in iedere desgewenste kleur. KeduPolymers ondersteunt haar klanten bij materiaalselectie, materiaalontwikkeling tot en met de nul-serie en verder.

Sinds kort vertegenwoordigt KeduPolymers ook het merk Steritouch®, leverancier van antibacteriële additieven die in elke gewenste kunststof verwerkt kunnen worden. SteriTouch® bezit unieke steriliserende eigenschappen en worden vooral verwerkt in medische toepassingen. Door de toevoeging van het SteriTouch® additief tijdens het productie proces, biedt de behandelde behuizing een bescherming tegen een groot aantal schimmels en bacteriën zoals de MRSA, E-Coli, Salmonella, Enteritides en Listeria bacterie.
 
DOK41 & stichting ZIGZAG
“Dankzij de vestigingspremie, aangeboden door Stichting ZIGZAG heeft KeduPolymers een groter kantoor kunnen openen en kunnen we vanuit DOK41 onze klanten beter bedienen,” geeft Rens Kesteloo aan. DOK41 is de broedplaats voor creatief en innovatief ondernemerstalent. Startende ondernemers krijgen de kans om met een innovatief idee en ambitie uit te groeien tot een bloeiend bedrijf. Dankzij steun van Stichting ZIGZAG ontvangen innovatieve en creatieve ondernemers een aantrekkelijke vestigingspremie wanneer zij zich vestigen in de broedplaats.
Meer informatie? Kijk op www.dok41.nl of op www.kedupolymers.com

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *