Specialist in veiligheidsadvies

Ruud Arts1(voorkeur)Arts Safety B.V. is gespecialiseerd in adviseren, rekruteren en aanbieden van oplossingen voor managementvragen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu. De professionals van Arts Safety B.V. beschikken elk over specifieke specialismen om passende oplossingen te vinden.

Arts Safety B.V. kan worden ingeschakeld voor recruitment, projectmatig advies en begeleiding, ontwikkeling en implementatie van managementsystemen, risico-inventarisatie en -evaluatie, ontwikkelen van veiligheidsplannen en het uitvoeren van veiligheidsinspecties, risicoanalyses en incidentenonderzoeken. Daarnaast levert het adviesbureau instructeurs voor BHV- en VCA-trainingen.

“Wij werken met vaste adviseurs”, zegt directeur Ruud Arts. “Zo kunnen onze professionals een vertrouwensband opbouwen met het bedrijf dat onze expertise wenst. Om onze opdrachtgevers goed te kunnen ondersteunen, voeren we eerst een (risico-)analyse uit, om vervolgens het plan van aanpak met hen af te stemmen. Onze adviseurs zijn pragmatisch en zullen een passende oplossing bieden, binnen de mogelijkheden van de opdrachtgever.”

Arts Safety B.V. opereert in verschillende sectoren, zoals offshore, energie, olie en gas, (petro)chemie, bouw en transport, en is ook internationaal werkzaam (Nederland, België, Duitsland, Engeland, Italië en Frankrijk). Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in de havengebieden Vlissingen/Terneuzen, Antwerpen en Rotterdam.

Tot de opdrachtgevers van Arts Safety Consultants B.V. behoren o.a. engineeringbureaus (Grontmij, Fluor, Jacobs, Bilfinger), productiebedrijven (Dow, EPZ, Yara, Elopak, Heerema, Tieleman Transport), contractors (Cordeel, Mourik, Spie) en certificeringsinstellingen (Bureau Veritas, TNO, Vinçotte).

Arts Safety B.V.

Breda – Terneuzen – Antwerpen

www.arts-safety.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *