Interlashing & Intercrew: specialisten in ladingzekerheid

foto10Lashing, securing en seafastening; Interlashing Port Services biedt haar klanten ladingzekerheid aan voor transport over het water, maar ook over de weg of over het spoor en in de offshore. “Dat doen we met goed opgeleide mensen”, aldus directeur Manu De Cordt. “Iedereen is bovendien VCA-gecertificeerd en heeft volop  ervaring met lashing, rigging en welding. Interlashing zelf is ISO 9001 gecertificeerd.”

Interlashing is gevestigd in Vlissingen-Oost, maar het werkgebied is zo groot als de klanten vereisen. Het bedrijf beschikt hiervoor over eigen mobiele ploegen die het schip van haven naar haven kunnen volgen. De kracht van Interlashing zit volgens De Cordt vooral in deze flexibiliteit en de jarenlange ervaring. Daar komt bij dat een zusterbedrijf, gevestigd in Antwerpen, alle materialen in eigen beheer produceert.

Gerenommeerde opdrachtgevers
Interlashing werkt voor een aantal gerenommeerde bedrijven zoals Verbrugge Terminals, Damen en Heerema. “We kunnen worden ingeschakeld voor uiteenlopende opdrachten, van kortdurende klussen tot jarenlange partnerships. Uiteraard werken we op basis van vooraf gemaakte afspraken.  Vaak gaat hier een op maat gemaakte offerte aan vooraf.”

Tijdelijk havenpersoneel
Het zusterbedrijf Intercrew, geleid door Danny Boogaard en eveneens gevestigd in Vlissingen, levert tijdelijk personeel; van eenvoudig handwerk, metaalbewerkers tot ervaren heftruckchauffeurs. Inmiddels is het bureau ook buiten het havenwerk actief. Het uitzendbureau, dat aangesloten is bij de NBBU, beschikt over een vast ploeg medewerkers die klaarstaan om per direct aan de slag te gaan.

Interlashing B.V.
Engelandweg 35
4389 PC Ritthem 
06 22 640 650
info@interlashing.com

Tekst: Caroline Houmes
Fotografie: Marijana Pajovic

3 reacties

 1. Zeer professioneel bedrijf dat met je meedenkt. Hebben ook een uitzendonderdeel waar wij
  zaken mee hebben gedaan. Chapeau! Ga zo door.

  Totaal andere manier van werken. Denken met je mee en een “nee” durven ze ook te verkopen indien van toepassing. Geen blabla.

  Gr. F. Kambier

 2. Geachte heer mevr

  Ik heb een vraag
  Ik heb voor Interlasching gewerkt en ik heb de loongegevens nodig.
  Toen werkten deze nog via de duitslandweg 2 maar er wordt nooit gereageerd op mails bestaan deze nog ?mvg Veen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *