Speedmeet tijdens FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen

FilmfestivalGraag maken wij u attent op de speciale middag, die het FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen in CineCity Terneuzen aan de Zeeuwse werkgevers aanbiedt. De middag wordt georganiseerd in nauwe samenwer­king met Aan de slag in Zeeland, een samenwerkingsverband dat zich vooral richt op het aan de slag helpen van werkzoekenden met afstand tot de arbeids­markt. Onder de vlag van Aan de slag in Zeeland werken de drie Zeeuwse Werk(gevers)servicepunten (WSP’s) en UWV samen om het Zeeuwse bedrijfs­leven bij bijvoorbeeld werving en selectie optimaal van dienst te zijn.

Tijdens een speedmeet maakt u als ondernemer kort kennis met een aantal gemotiveerde werkzoekenden, die door Aan de slag in Zeeland zijn uitgenodigd. Het is voor deze groep mensen een opsteker om een eerste indruk te kunnen krijgen van uw bedrijf. Mensen met een arbeidsbeperking en anderen met een afstand tot de arbeidsmarkt verdienen een volwaardige plaats in onze samenleving. U kunt daaraan meewerken!

Er zullen deze middag waarschijnlijk geen werkzoekenden met een concrete baan het FilmFestival verlaten, maar een gesprek is voor hen al heel waardevol. Netwerken is voor hen lastig, maar wel belangrijk!

Het aantal plaatsen is beperkt; geef u daarom snel op door een mail te sturen aan Nathalie.Pieters@uwv.nl. Kunt u of wilt u alleen de speedmeet meemaken? Dat kan, meld dit dan in uw aanmeldmail.

Sociaal ondernemen – dat willen we toch allemaal? We hopen u op 6 april te ontmoeten!

13.30 – 14.00 Inloop
14.00 – 14.30 Opening door André van der Reest, centrumgemeente Goes, voorzitter Zeeuwse Werkkamer
14.30 – 15.30 Inspirerende film over werken met een arbeidsbeperking
15.45 – 17.00 Speedmeet tussen werkgevers en werkzoekenden, onder begeleiding van Lieneke de Wolf (Get a Grip)
17.00 – 19.00 Netwerkborrel van Ondernemend Terneuzen

Meer informatie over het programma leest u hier
In de stand van Aan de slag in Zeeland kunt u terecht voor alle informatie over sociaal ondernemen, regelingen en subsidies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *