Spinningmarathon in Burgh-Haamstede

spinning-marathon-2014a

Een geweldige sportieve dag beleven en tegelijkertijd het goede doel steunen. Dat wilt de stichting Zeeland aan Z bereiken met het organiseren van de spinningmarathon op 24 januari in Sportcentrum Westerschouwen.

Het doel van stichting Zeeland aan Z is het inzamelen van geld voor goede doelen door het organiseren van activiteiten in Zeeland. De eerste activiteit die Zeeland aan Z organiseert, is op 24 januari 2015: een spinningmarathon in Sportcentrum Westerschouwen in Burg-Haamstede. Het evenement heet Sporten voor Twee. De opbrengst van deze spinningmarathon gaat naar de BAS Stichting en Stichting Make – A – Wish Nederland.

Make – A – Wish Nederland
Make – A – Wish Nederland vervult ieder jaar ruim 500 wensen van kinderen en jongeren tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Make – A – Wish haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun wensen weer kind zijn in plaats van patiënt.

De BAS Stichting
De BAS Stichting is opgericht om bekendheid te geven aan de zeldzame chronische ontstekingsziekte Juveniele Dermatomyositis (JDM). Ook wilt deze stichting  geld bijeen te brengen om onderzoeken, die door Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht worden gedaan, naar deze ziekte financieel te ondersteunen.

Bedrijven kunnen dit mooie evenement sponsoren en een leuke sportieve dag beleven. Voor vragen over sponsoring of voor andere vragen kun je mailen naar: contact@zeelandaanz.nl

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *