Staatssecretaris Mona Keijzer brengt bezoek aan financieringsevent ‘Finance Me?!’

Op maandag 28 januari vindt het grootste financieringsevent van Zeeland plaats: Finance Me?! Diverse vormen en mogelijkheden van (innovatie)financiering worden gepresenteerd tijdens een financieringsmarkt – bestaande uit bijna 30 deelnemers. Het event richt zich op (zelfstandig) ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar (innovatie)financiering. 
 
Onder andere fondsmanagers, financiers, investeerders, accountants, accountmanagers en ervaringsdeskundigen presenteren zich tijdens dit evenement en lichten de mogelijkheden van verschillende financieringsvormen toe. Daarnaast is het als deelnemer mogelijk om één op één in gesprek te gaan met deze experts. Een unieke mogelijkheid voor ondernemers, want wanneer vind je al deze partijen bij elkaar? 
 
Tijdens het event wordt de samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Zeeuws Participatiefonds officieel bekrachtigd door staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken), gedeputeerde Jo-Annes de Bat (Provincie Zeeland) en Dick ten Voorde (Impuls Zeeland). 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *