Stagiair Media gezocht!

Heb jij een passie voor events en ben je een duizendpoot die leergierig is, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze merken Zeeland Business, West-Brabant Business en Startersdagen.com zijn wij op zoek naar een stagiaire. Wil jij werken in de dynamische wereld van events, online media en print producten zoals magazines en kranten? Wil je jezelf ontwikkelen en ben je commercieel vaardig, organisatorisch sterk, creatief en initiatiefrijk?

Functieomschrijving:
Zuidwest Business is een groeiende, ambitieuze organisatie met steeds verdere verbreding van diverse producten en diensten voor het B2B segment. Hierbij kun je denken aan zakelijke magazines, kranten, netwerkevents, online mediaproducten, startersdagen en diverse awarduitreikingen. Deze vinden primair plaats in Zeeland en West-Brabant (Bergen op Zoom tot en met Roosendaal) onder de merknamen Zeeland Business en West-Brabant Business. Via de handelsnaam Startersdagen.com organiseren wij sinds 2015 diverse startersevents in heel Nederland.

Als stagiaire werk je gericht om onze ambities in de verdere groei van onze Core Business vorm te geven! Je  draagt bij aan de ondersteuning van onze events en zakelijke magazines. Een nevenactiviteit binnen is het bijhouden en onderhouden van diverse online en social media kanalen van de drie merken van Zuidwest Business.

Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en je bewaart de rust en het overzicht voor en tijdens de werkzaamheden. Je werkt nauw samen met je collega’s.

Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar een leuke stagiaire met de volgende kernwaarden:
– Klant- en resultaatgerichtheid
– Uitstekende  commerciële (basis)vaardigheden
– Affiniteit met media en events
– Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
– Een proactieve en zelfstandige houding met oog voor detail
– Opleiding gericht in bijvoorbeeld communicatie, media, marketing of eventmanagement
– Verantwoordelijkheidsgevoel

Wij bieden een inspirerende stage met uitdagende en uiteenlopende opdrachten.

Contactinformatie

Zie jij jezelf terug in deze functie? Jouw motivatie en CV ontvangen wij graag per e-mail. Je kunt deze mailen t.a.v. dhr. Tim van den Berg, via info@zuidwestbusiness.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *