Starter: ik wens je een innovatieve en klantvriendelijke start!

AdriaanBlog kennispartner Adriaan Beirnaert in aanloop naar Startersdag op 3 februari 2015

2015 begint voor mij met mooie mogelijkheden, zoals de uitnodiging van Zeeland Business om deel te nemen aan de Startersdagen. Nu niet als starter maar als Young Professional. Drie jaar geleden ben ik gestart als ZZP’er omdat ik mogelijkheden zag de verzekeringswereld te veranderen.
Alles verandert in hoog tempo en ook de verzekerde risico’s doen dat. Ik vind dat je als adviseur met je tijd mee moet gaan om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen. Mijn zakelijke klanten willen weinig tijd kwijt zijn aan hun verzekeringen en ik ontzorg ze snel en effectief.

De enige manier om een klant aan je te binden als starter, is het beter te doen dan gevestigde collega’s. Ik kan maar op één manier zaken doen en dat is door eerlijk en transparant te zijn; ik adviseer zonder provisie en andere ondoorzichtige kosten. In tegenstelling tot anderen verdien ik niets aan de verkoop van verzekeringen, ik verdien aan het advies dat ik geef.
Ik maak per klant afspraken over het te leveren advies. En dat kan tijd en geld besparen. Sommige klanten vinden het bijvoorbeeld prettig zelf wat voorwerk te doen. En niet iedereen wil elke afspraak thuis of op kantoor doen plaatsvinden; er zijn ook klanten die liever via webcam contact hebben.

Verder ben ik een netwerker pur sang, ik breng mensen graag met elkaar in verbinding. Meer weten? Schrijf je in voor de Zeeland Business Startersdag want ik ben daar als kennispartner aanwezig.

Adriaan Beirnaert

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.