Startersdagen.com: Organiseert startersdagen in Zuid-West Nederland

IMG_5045Fotografie diverse startersdagen door: Jan Bos, Marijana Pajovic, Amanda van Opstal

Starters, eigenaren van jonge bedrijven en ieder die overwegen om een eigen bedrijf te gaan starten in Brabant en Zeeland kwamen op 15 en 27 oktober en op 10 december naar de startersdagen in Breda, Bergen op Zoom en Vlissingen. Deze avonden werden georganiseerd door Zeeland Business en Startersdagen.com i.s.m. West-Brabant Business. Op deze avonden troffen de bezoekers veel kennis van zaken, want goed voorbereid starten met een onderneming vergroot nu eenmaal de kans op succes.

Tijdens deze Startersdagen staan landelijke organisaties en overheden, zoals Rabobank, UWV, Unive en de Belastingdienst aangevuld met lokale specialisten in bijvoorbeeld de accountancy, reclame en ICT klaar om starters te helpen in het zo efficiënt mogelijk opbouwen en laten groeien van een eigen bedrijf.

Iedere startersdag bestaat uit een startersmarkt en een aantal seminars, workshops en masterclasses en bijwonen voor starters is geheel gratis!

Voor de eerste helft van 2016 staan events in Goes, Terneuzen, Roosendaal en Den Bosch in de planning. Bekijk een actueel overzicht van aankomende events op www.zeelandbusiness.nl en www.startersdagen.com. Wil je als kennispartner aanwezig zijn tijdens een van deze evenementen, neem dan contact met ons op via info@zeelandbusiness.nl of info@startersdagen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *