ZB Startersdag | 3 februari 2015 | Heinkenszand

Derde ZB Startersdag op 3 februari in de De Stenge in Heinkenszand!

ZB Startersdag018Op dinsdag 3 februari vindt alweer de derde editie plaats van de Zeeland Business Startersdagen. Na de mooie opkomst van de vorige twee edities staan we op 3 februari weer klaar met nieuwe dienstverleners, kennispartners en seminarleiders. Dit om de nieuwste lichting startende ondernemers te voorzien van gedegen informatie over alles wat bij ondernemen komt kijken.

Aanmelden
Deelnemen aan een ZB Startersdag is dus een serieuze aangelegenheid en kost normaal gesproken € 17,50 p.p. We kiezen er echter voor om de ZB Startersdagen in 2015 gratis toegankelijk te houden voor pre-starters, starters en jonge bedrijven. Consumpties zijn (tegen vriendelijke prijzen) wel voor eigen rekening. Houd rekening met het meenemen van contant geld hiervoor (pinnen is niet mogelijk).

De aanmeldingsmogelijkheid is gesloten.

Indien je verwacht dat een volgende Startersdag je kan helpen laat het ons weten via het dit interesseformulier. Dan blijf je op de hoogte van de Startersdagen.

Locatie
Congrescentrum de Stenge
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand

 

Programma 

16:30 – 17:30 Inloop en broodjesbuffet
17:30 – 18:00 Opening door avondvoorzitter Marc Volleman
Uitleg programma + Introductie van adviesgevende partijen
18:00 – 18:45 Startersmarkt deel één
19:00 – 19:30 Eerste sessie seminars
19.30 – 19.45 Pauze
19:45 – 20:15 Tweede sessie seminars
20:15 – 21:15 Startersmarkt deel twee + Netwerken
Vanaf 21:15 Netwerken, borrel + Uitreiking Informatiepakketten

 

 

Kennispartners / standhouders startersmarkt

 

Rabobank-logoZeeuwse Rabobanken, hoofdpartner van de ZB startersdagen
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Bekijk welke producten je nodig hebt om succesvol van start te gaan met je eigen bedrijf.
Ondernemingsplan schrijven: Een goed bedrijf begint met een goed plan. Rabo StartProof helpt je bij het schrijven van je ondernemingsplan.
Zakelijke rekening openen:De zakelijke rekening is de basis voor het betalingsverkeer van je bedrijf. Als starter profiteer je twee jaar lang van extra startersvoordelen.

 

 

 

Logo-KvKKamer van Koophandel
Ondersteunt ondernemers door het verstrekken van informatie over de kernthema’s starten, innovatie en overdracht. Starters krijgen informatie over ondernemingsplannen, financiële vraagstukken, inschrijving van je bedrijf in het handelsregister, rechtsvormen en verplichtingen.

 

 

 

logo-uwvUWV Goes
Deskundige uitvoerder op het gebied van werknemersverzekeringen, arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Wanneer je vanuit een uitkering wil starten met een eigen onderneming; kun je bij het UWV terecht voor informatie, begeleiding en oplossingen bij financiële vraagstukken. Deskundigen vanuit UWV Goes zijn aanwezig tijdens de Startersdag in Heinkenszand.

 

 

Belastingdienstlogo-belastingdienst
Begin goed voorbereid met uw eigen bedrijf. Ontdek tijdens de startersdag wat u moet doen voor de Belastingdienst: hoe het zit met uw aangifte, administratie, VAR, auto, facturen en aftrekposten. Kundige adviseurs van de belastingdienst zijn aanwezig voor het antwoord op al uw belasting gerelateerde vragen.

Wilt u weten welk belastingvoordeel u als starter hebt?  Overleg met de aanwezige adviseurs over het startersvoordeel  en voor welke fiscale regelingen u in aanmerking komt!

 

 

Gemeente Goes Logo borsele tbv website logo-N-Beveland-vlakken-nw logo_gemeente_reimerswaal

 

 

 

 

Gemeenten Goes | Borsele | Noord Beveland | Reimerswaal
De Bevelandse gemeenten werken intensief samen op het gebied van onder andere ICT, Sociale Zaken, Informatievoorziening en Personeel en Organisatie. Ook op het gebied van Economische Zaken vinden deze gemeenten elkaar. Op de Startersdag zijn de gemeente Goes, Borsele, Noord-Beveland en Reimerswaal om informatie te geven over ondernemen in de regio.


Logo_obpiGÇóbbie_PMS
Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE)
is de officiële instantie in de Benelux voor de registratie van merken en modellen. Daarnaast kan het BBIE het bestaan van een idee op een bepaalde datum vastleggen in een i-DEPOT. Intellectueel Eigendom is de verzamelnaam voor rechten op intellectuele creaties, zoals boeken, muziek, merken, vormgeving, uitvindingen, software, teksten en foto’s. Een creatie kan door meerdere rechten tegelijkertijd worden beschermd. De bekendste IE-rechten zijn het merkenrecht, het auteursrecht en het octrooirecht. Heeft u een merknaam of product of dienst in uw hoofd en wilt u meer informatie over het registreren hiervan, BBIE is aanwezig op de startersmarkt voor advies.

 

logo pekaar en partnersPekaar en Partners Accountants en belastingadviseurs
De ondernemer, de vrije beroepsbeoefenaar, de non-profit sector en de particulier maken deel uit van een maatschappij die zich steeds sneller ontwikkelt. Pekaar & Partners staat midden in die samenleving zodat haar medewerkers kunnen dienen als uw aanspreekpunt of uw klankbord. Persoonlijke betrokkenheid met u of uw onderneming vormt immers het uitgangspunt voor onze dienstverlening! Pekaar & Partners heeft vestigingen te Goes, Middelburg en Stellendam. Naast onze relaties in het zuidwesten van Nederland verrichten wij ook werkzaamheden voor ondernemers en particulieren uit het gehele land.

 

eBirds-online-marketingeBirds | online marketing communicatie
Hoe kan ik, voor mijn bedrijf, professioneel gebruikmaken van de mogelijkheden die online media bieden? eBirds helpt graag bij het bepalen van een online strategie en de praktische vertaling naar ontwerp, opzet en uitvoering. Bij elke case, bijvoorbeeld een (online-)marketingplan, social media-training of nieuwsbrief, nemen wij de specifieke eigenschappen van uw bedrijf, boodschap en doelgroep als uitgangspunt. Alleen zo kan met online communicatie het gewenste effect worden bereikt.

Je startende bedrijf in beeld bij je doelgroep?
Om dit te realiseren kun je verschillende wegen bewandelen. Maar hoe bepaal je die wegen? En hoe bereik je doelgroep?

eBirds helpt je bij de benadering van je bedrijf vanuit het oogpunt van de markt en je communicatie hierop af te stemmen. Zij geven inzicht in de mogelijkheden en helpen bij het realiseren van een passende online aanwezigheid. Ook kun je bij eBirds terecht voor een praktische workshop over de inzet van social media voor je bedrijf.

 

ProgrezzProgrezz Pensioenen
Pensioen is constant in beweging. Een ondernemer heeft niet alle tijd om de vele veranderingen en ontwikkelingen bij te houden en te volgen, laat staan om de aanpassingen te regelen. Een ondernemer is goed in ondernemen, Progrezz is goed in pensioenen. Zorgeloos genieten van een welverdiend pensioen; daarover geeft Progrezz informatie en advies.

 

 

SignmakersSignmakers Zeeland
is het full service signbedrijf voor binnen-/buitenreclame en autobelettering. Wij ontwerpen, produceren en realiseren vele vormen van visuele communicatie. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om reclame. Signmakers Zeeland heeft zich tevens gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van textiel tegen uiterst scherpe prijzen!

 

 

EigenNummer.nl & Webslim
logo_blackEen professioneel telefoonnummer is van grote waarde voor een zelfstandig professional of bedrijf. Zo staat het in de eerste plaats een stuk professioneler. Ook hoef je je eigen mobiele nummer, wat je ook privé gebruikt, niet meer op internet te zetten. Daarnaast kun je zelf de doorschakeling beheren. Ben je op vakantie? Schakel dan je vaste nummer gewoon door naar een collega! Verder heb je er niets voor nodig. Alleen je mobiele telefoon die je nu al gebruikt. Het maakt niet uit welke provider je hebt.

Webslim_LogoWebslim is de ideale website voor zzp’ers en bedrijven. Met Webslim heb je een eigen professionele en goedkope website op jouw eigen domeinnaam. Beheer zelf de lay-out en de inhoud zonder kennis te hoeven hebben van techniek. Het werkt heel simpel! Webslim heeft hiervoor een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS). Voor het ontwerp kies je uit een aantal frisse lay-outs die je verder zelf kunt aanpassen met je eigen logo, achtergrond, kleuren en foto’s. Het is dus heel simpel om je eigen website op te zetten en te beheren. Heb je hier geen tijd voor, zin in of snap je iets niet? Dan helpen wij je ook graag! Wij verzorgen ook de webhosting, domeinnaam en e-mailadressen. Dus alles onder één dak!

 

logoSas Assurantiën – Vlissingen
Is ruim 17 jaar gespecialiseerd in verzekeringen voor (startende) ZZP’ers en ondernemers en iedereen wordt deskundig en persoonlijk geadviseerd op het gebied van Beroeps/Bedrijfsaansprakelijkheid verzekeringen t/m arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Voor u als beginnend ondernemer kan dit erg belangrijk zijn, aangezien u geen uitkering ontvangt wanneer u tijdelijk of geheel arbeidsongeschikt raakt. Startende ondernemers krijgen tijdens de startersdag een gratis verzekeringscheck en geïnteresseerden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering krijgen een gratis en vrijblijvende premie indicatie.

 

artdsignArt & D-Sign Goes
Voordelig in reclame, drukwerk en grafisch ontwerp!
Het op een effectieve manier voor het voetlicht brengen van een bedrijf, product of merk is een vak apart. Een ervaren partner op dit gebied is Art & D-Sign Goes, een full service bureau dat gevestigd is in Zeeland. Grafisch ontwerp is een breed begrip en een middel om allerlei uitingen de juiste uitstraling te geven. We denken graag met u mee als het gaat om al uw grafische uitingen zoals folders, flyers, brochures, posters, uitnodigen en advertenties. Met onze wel doordachte ontwerpen streven wij naar een frisse start of een nieuwe impuls voor uw onderneming. Wij verzorgen uw boodschap met de grootste zorg en staan garant voor de beste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs.

 

innogoInnoGo!
InnoGo! is de organisatie die ondernemers met een goed idee voor een nieuw product op weg helpt met coaching, begeleiding, financiering en een sterk netwerk. InnoGo!, een initiatief van Economische Impuls Zeeland heeft als doel om innovatie in Zeeland te stimuleren.

 

DOK41DOK41
DOK41 is een broedplaats voor innovatieve (techno) en creatieve startups. Bij DOK41 kunnen ondernemers hun bedrijf opstarten en onder begeleiding en coaching verdere ontwikkeling en groei doormaken. Daarnaast wordt samenwerking en kennisuitwisseling gestimuleerd en beschikt het team van DOK41 over een groot netwerk om ondernemers te verbinden met bedrijfsleven.

 

 

 

Meijling adres met wwwMeijling & Sarneel Notarissen
Is een modern notaris- en advieskantoor met meerdere vestigingen op de Bevelanden. Het kantoor vervult een pioniersrol op de digitale snelweg in de provincie, waar het juridische dienstverlening betreft. Via ons unieke online systeem is het mogelijk om 24 uur per dag, voor vrijwel al onze notariële diensten, een op maat gemaakte offerte aan te vragen.Tevens kunt u bij Meijling & Sarneel Notarissen, als eerste notaris- en advieskantoor in Zeeland, uw online nalatenschap regelen via Digizeker. Digizeker is een digitale kluis waarin u al uw accounts veilig op kunt slaan. U kunt hierbij denken aan e-mailadressen, sociale netwerken en gedeelde media. Door deze moderne werkwijze is Meijling & Sarneel Notarissen een perfecte juridische adviseur op veler gebied. De notaris, meer dan een akte alleen!

 

DrukwerkZeeland Business Startersnetwerk
Zeeland Business ontwikkelt zich steeds meer als een kennisplatform voor pre-starters, starters en jonge ondernemers. Naast de startersdagen, lanceert Zeeland Business medio 2015 ook het “startersnetwerk Zeeland”. Vanaf dat moment zal Zeeland Business een aantal keer per jaar netwerkbijeenkomsten organiseren voor starters en pre-starters. Tijdens deze avonden werken wij je bouwen aan je persoonlijke netwerk. Daarnaast houden we inspirerende kennissessies die je gelijk toe kunt passen in de praktijk. Op de startersdag zullen wij staan met een stand met aanvullende informatie over het startersnetwerk. Alvast meer informatie? bekijk het hier: www.zeelandbusiness.nl/startersnetwerk

 

 

Presentaties / workshops /  seminars

Blok 1 – 19.00 – 19.30


1. Adriaan Beirnaert | Progrezz Pensioenen & Patricia Borghouts | GRAZImedia
Succesvolle starters delen hun ervaring:
Patricia BorghoutsAdriaan Beirnaert van Progrezz Pensioenen & Verzekeringen en Patricia Borghouts van GRAZImedia.com, specialist in online storytelling en contentmarketing, verzorgen tijdens de Startersdag een inspirerende lezing over hun reis als  beginnend ondernemer. Een lezing over kernwaarden, successen en leermomenten. Adriaan en Patricia delen graag hun verhaal met u!

Adriaan richtte in 2013 Progrezz Pensioenen & Verzekeringen  op.  Op dat moment ging het heel slecht in de financiële dienstverlening. ‘Dit moest toch anders kunnen’, aldus Adriaan. Vanuit een ideologie richtte hij Progrezz op. Het bedrijf  is nu werkzaam vanuit Zeeland en West-Brabant. Adriaan heeft inmiddels 2 medewerkers in dienst én hij werd in 2014 genomineerd voor de GoBoz Award, een prijs voor de meest innovatieve starter uit Bergen op Zoom.Adriaan

Patricia won in 2014 de verkiezing ‘Beste Jong MKB-er van West-Brabant’ met het verhaal van ‘het meisje met de rode schoentjes’, haar eigen verhaal. Patricia volgde haar hart en richtte in februari 2011 haar eigen bedrijf op. Inmiddels bestaat het team van GRAZImedia.com uit 5 medewerkers en is het bedrijf werkzaam vanuit Bergen op Zoom, Vlissingen en Rotterdam.

Tijdens deze lezing krijgt u:
– een kijkje in de keuken van twee succesvolle start-ups
– handvatten om nog beter én met plezier te ondernemen
– krijgt u tips om een goed netwerk op te bouwen2. Janouk Kloosterboer  | Kessels Advocaten
‘Juridische kansen en valkuilen voor startende ondernemers’
Kessels Advocaten richt zich op startende ondernemers, de creatieve industrie en het innovatieve MKB en adviseert en procedeert op alle gebieden van het intellectuele eigendomsrecht, waaronder het auteursrecht, merkenrecht, handelsnaamrecht, domeinnamen, modellenrecht, reclamerecht, portretrecht en internetrecht. In de seminar worden kort de juridische aspecten besproken waar startende ondernemers in hun werk tegenaan kunnen lopen. Met name de beschermings- en exploitatiemogelijkheden via het auteursrecht, merkenrecht en handelsnaamrecht komen aan de orde.

De volgende vragen zullen onder meer worden behandeld:
– (Hoe) moet ik mijn merk, handelsnaam, product, dienstverlening of idee beschermen?
– Mag ik gebruikmaken van andermans werk, merk, logo, bedrijfsnaam of ideeën?
– Hoe kun je je idee, product of dienstverlening het beste beschermen, en hoe valt daar geld mee te verdienen?
– Wat gebeurt er met mijn intellectuele eigendomsrechten als ik een samenwerking aanga?
– Heb ik algemene (verkoop)voorwaarden nodig en zo ja, wat moet daar in staan?
Er zal voldoende gelegenheid zijn voor het stellen van vragen!

Het is een interessante seminar die iedere beginnende ondernemer zou moeten volgen, om problemen te voorkomen en om kansen te zien en op de juiste manier te pakken!

 

3. Martin Lammerteyn  | bedrijfsmentor – commerciële begeleiding
MartinMartin is een levenslang-lerende autodidact die beschikt over de nodige certificaten. Hij beschikt over 20 jaar ervaring als commercieel begeleider.
“Uw commerciële conditie bepaalt hoe excellent en alert uw onderneming zal worden of is! Als bedrijfsmentor bedenk ik, samen met u, de beste manier van zaken doen voor uw bedrijf. Ik ben uw commercieel klankbord die de situatie dwingend maakt en implementeert. Uw verhaal vertaal ik, in overleg met u, in de strategie om uw markt te veroveren (of te behouden). Dit leidt tot gegarandeerde actie met voorspelbaar resultaat. Ik slaag er in iedereen te enthousiasmeren, te motiveren en te activeren”.

Tijdens de starterdagen rijk ik een commerciële structuur aan om de (startende) ondernemer, op een methodische manier, effectief en efficiënt uit de startblokken te schieten. Wij bekijken de onderneming van uit 20 componenten die er voor zorgen dat de slaagkansen maximaal zijn. Ik confronteer de deelnemer en voorkom dat hij/zij in de vele valkuilen trapt.  Een 1/2 uur investering die het 10-voudige opbrengt!

 

Blok 2: 19.45 – 20.15

4.Marleen Goedhart & Mohamed Elfassi | Kamer van Koophandel
KVK MohamedBij de start van een eigen bedrijf komt veel kijken. Ongetwijfeld zijn er nog vele vragen over het ondernemerschap waar u graag een antwoord op wilt weten.  Tijdens de workshop ‘De start van mijn bedrijf’ komt u alles te weten over het ondernemerschap!

Algemene info:
– Informatie over rechtsvormen, wetten en regels en het voorkomen van risico’s;
– Inzicht in kennis, vaardigheden, en kwaliteiten van een ondernemer.Marleen Goedhart

In het kort:
– De voordelen van een wegwijzer voor de ondernemer: het ondernemingsplan;
– Tips voor marketing en marktonderzoek; wie wil ik bereiken en is mijn idee wel haalbaar?
– Hoe maak ik mijn onderneming rendabel? Uitleg over financiën, begrotingen, belastingen en aftrekposten;
– Korte uitleg over de VAR.

Waarom u dit niet mag missen:
– U bent beter voorbereid bij de start van uw bedrijf;
– U krijgt een goed overzicht van wat u moet weten en regelen voor de start;
– U krijgt antwoord op de vragen die u tijdens deze workshop stelt.

 

5.Rudie Grim | RgR Financial Services
Rudi Grim“O ja, wat doe ik met mijn administratie. Ga ik het zelf doen of besteed ik het uit?”

RGR Financial Services adviseert u bij het optimaliseren en automatiseren van uw administratieve processen voor zowel uw kantoor, winkel als webwinkel. RGR kijkt samen met u wat er mogelijk is om uw administratieve processen te optimaliseren en te automatiseren en begeleid het keuzetraject en de implementatie van uw administratieve software. RGR Financial Services streeft er naar dat u zoveel mogelijk zelf uw administratie kunt doen met een zo min mogelijk aantal handmatige handelingen.

Tijdens deze presentatie vertellen Sjef Goossens en Rudie Grim ieder, op een luchtige wijze, over hun ervaringen. Sjef als starter en eigenaar van BikeRun.com (i.o). Rudie als eigenaar van RGR en adviseur op het gebied van geautomatiseerde administratieve systemen.

Sjef heeft een winkel en een website en is druk bezig met de inrichting en het uitzoeken van de juiste producten voor zijn (web)winkel. In het voorjaar van 2015 gaat hij van start. Er is ook nog zoiets als administratie. Lekker belangrijk denkt Sjef ik moet omzet maken, dat is belangrijk. Dat is zo, maar onderschat ook het belang niet van een goede geautomatiseerde kantoor- en/of winkeladministratie. Het kan u tijd en geld besparen.

Hierover zal Rudie u het een en ander vertellen en toelichten. Rudie adviseert nieuwe en bestaande  ondernemingen met betrekking tot de aankoop van administratieve systemen. Hoe automatiseer ik mijn administratie zo optimaal mogelijk zodat ik hier zo min mogelijk werk aan heb en waar moet ik op letten.

 

Patrick dobbelaar6.Patrick Dobbelaar| Marketing- en communicatiebureau Cows & Stars
Een eerste indruk maak je maar één keer. Dus zorg dat je die kans optimaal benut.

De presentatie van je bedrijf en je producten/diensten is essentieel bij de start van je bedrijf en de lancering van je producten/diensten.
Consumenten zijn erg visueel ingesteld en alles moet dan ook kloppen.
In deze workshop bespreken we hoe je komt tot de uitstraling die je voor ogen hebt, welke factoren daarop van invloed zijn.
Aan de hand van praktische voorbeelden bespreken we tips-and-tricks en valkuilen.

Cows & Stars adviseert bedrijven en organisaties op het gebied van marketing en communicatie, zowel online als offline. Vanuit het advies werken we samen met de klant naar een optimale inzet van middelen om de gestelde doelstellingen te bereiken.


Ondersteunende organisaties Startersdag

Logo De Twaalfde ManDe Twaalfde Man Marketing en Communicatie
De Twaalfde Man Marketing en Communicatie ondersteunt bij het realiseren van ondernemersdoelen. Ze zorgen voor de vertaalslag van positionering en merk naar concrete uitvoering van uw communicatie. Ze helpen u om de lijnen uit te zetten. En geven de perfecte voorzet. Zodat u kunt scoren. Eenvoudig en doeltreffend!

 

 

Logo Subliem EventsSubliem Events
De diensten die Subliem Events aanbiedt, bestaan uit het organiseren en coördineren van zakelijke evenementen in Zuid-West Nederland. Subliem Events streeft er naar om overal aan te denken en alles tot in de puntjes te regelen. Door gebruik te maken van een duidelijke basis in de opzet van een evenement, kan dit pas goed uit de verf komen.

 

 

inceptiozbsiteInceptio is een studentenbedrijf van Scalda
Het bedrijf wordt gerund door studenten onder leiding van een manager afkomstig uit het bedrijfsleven. Inceptio voert opdrachten uit van en voor bedrijven, overheidsinstellingen, stichtingen en verenigingen. In het studentenbedrijf lopen meerdere studenten van verschillende administratieve en commerciële studierichtingen stage. Inceptio is opgericht om studenten van Scalda een stageplaats te kunnen bieden! Door de huidige arbeidsmarkt en eventuele persoonlijke problematiek is het niet altijd mogelijk om een stageplaats te vinden. Bij Inceptio zijn er acht fulltime werkplekken beschikbaar waar studenten een leerzame praktijkervaring op doen om daarna hun studie te kunnen vervolgen.

Met het nieuwe project Green Agents wil Inceptio de bewustwording m.b.t. duurzaamheid vergroten bij zowel het bedrijfsleven als de jeugd/studenten zelf. De bedoeling is dat met duurzaamheid zal omarmen omdat het project laat zien dat het ook daadwerkelijk financiële voordelen kan bieden. De Green Agents bouwen een online community, een netwerk van Zeeuwse bedrijven die duurzaam ondernemen. Zij verzorgen nieuwsbrieven en verspreiden online duurzaamheidsacties van de deelnemende organisaties. Green Agents worden ambassadeurs voor duurzaamheid in al haar facetten.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"10287","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */