Startersnetwerk 8 september Brasserie Schuttershof

Netwerken

Op 8 september zal in de Brasserie Schuttershof de volgende bijeenkomst van het ZB Startersnetwerk gehouden worden. Rabobank en WEA Accountants en Adviseurs zullen twee kennissessie’s verzorgen. De Rabobank gaat onder andere in discussie over de verantwoordelijkheid tussen de ondernemer en het bankwezen. WEA schud je wakker op diverse financiële en praktische aspecten van het ondernemerschap. Je kunt dus al je vragen stellen aan de specialisten. Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Vier van de vijf startende bedrijven staakt de activiteiten binnen anderhalf jaar. Vervelend voor starters en zijn of haar gezin, de investeerders, klanten, leveranciers, de economie enzovoorts. Terwijl juist in het netwerk van starters vaak veel kansen liggen. Dit vereist echter wel een juiste aanpak. Deze avonden voorzien in een netwerk en oefenen starters in het effectieve netwerken, waardoor een bezoeker meer relevante contacten op doet. Daarnaast worden voor jonge bedrijven belangrijke thema’s behandeld.

Programma 8 september:

17.45 Ontvangst
18.00 Broodjesbuffet
19.00 Kennissessie door de Rabobank: Samen zijn we de bank; de ondernemer aan het woord
Tweede interactieve kennissessie met WEA Accountants en Adviseurs, met onderwerpen als:

  • Waar moet je als starter op letten bij prinsjesdag?
  • Wat betekenen de nieuwe veranderingen in de wet DBA voor jou?
  • Welke fiscale veranderingen voor starters komen eraan?
  • Enzovoorts
19.30 Ervaren Ondernemer aan het woord
20.00 Pauze
20.15 Introductie Effectief Netwerken
20.30 Effectief Netwerken in de praktijk
21.45 Einde bijeenkomst

Locatie:IMG_1121

Brasserie Schuttershof
Schuttershofweg 34
Terneuzen
Plan uw route hier.

 

Rabobank-logoHoofdpartner Zeeuwse Rabobanken

Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Daarnaast biedt de Rabobank uiteenlopende mogelijkheden aan op het gebied van betalen, sparen, financieren en verzekeren voor Starters.

MvanOmmenMarlieke van Ommen van Rabobank Zeeuws Vlaanderen zal een presentatie houden over het thema: Samen zijn we de bank; de ondernemer aan het woord.
Aan de hand van prikkelende stellingen krijgen deelnemers antwoorden op vragen zoals: Waar haal ik als starter de voor mij interessante informatie vandaan op het gebied van de branche waarin ik opereer? En waar vind ik andere relevante kennis op het gebied van ontwikkeling en onderzoek? Wat is er zoals mogelijk bij een bank en waar moet ik dan op letten? Welke verantwoordelijkheden heb ik als ondernemer en wat kan ik aan een bank of tussenpersoon overlaten?

 

Aanmelden

Je schrijft je hieronder in voor het ZB Startersnetwerk! Deelname is gratis voor leden en voor introducees die nog niet eerder geweest zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.