Sterrenrestaurant De Kromme Watergang viert 25-­jarig jubileum in CCXL

Restaurant De Kromme Watergang uit Slijkplaat bestaat op 11 maart 2018 vijfentwintig jaar. Edwin en Blanche Vinke vieren dit bijzondere jubileum met de culinaire show ‘Vrienden van de Kromme Watergang’. Deze vindt plaats op maandag 12 maart 2018 in CCXL theater in Vlissingen. 

25 jaar – De vrienden van de Kromme Watergang in CCXL
Op maandag 12 maart passeert een keur aan Nederlandse topartiesten de revue. Zo hebben Maikel Harte, Freek de Jonge, Peter Slager, Patrick Lodiers, Danny Vera en Paskal Jakobsen inmiddels hun medewerking toegezegd. Natuurlijk staat de avond verder in het teken van goed eten, drinken en feesten. Op het foodplein laten tal van relaties van De Kromme Watergang de bezoekers kennismaken met hun beste producten en lekkerste dranken. Zij presenteren wijn-spijscombinaties die perfect aansluiten bij het culinaire oeuvre van sterrenchef Edwin Vinke. De afterparty staat in het teken van goede muziek en een informeel samenzijn met iedereen die zich verbonden voelt met Edwin, Blanche en hun restaurant.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor dit unieke evenement start op 1 november via de reserveringssite van CineCity XL. De kaarten voor dit avondvullende programma kosten 100 euro p.p. (inloop vanaf 19:00u). Daarnaast biedt De Kromme Watergang de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciale veerdienst tussen Breskens en Vlissingen (vertrek om 18:00u). Kijk voor meer informatie en tickets op: www.cinecity.nl/voorstellingen/vrienden-van-de-kromme-watergang.

De Kromme Watergang werd op 11 maart 1993 geopend door chef-kok Edwin Vinke met zijn vrouw Blanche Vinke als gastvrouw. Vinke werd in november 2010 door de Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2011. In 2005 werd het restaurant gewaardeerd met een eerste Michelinster; in 2011 volgde de tweede. In de Gault&Millau-gids voor 2013 werd de sommelier van het restaurant, Mike Dooms, uitgeroepen tot Wijn-Spijs van het Jaar.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *