Strandhotel Westduin is in de prijzen gevallen!

Tweede van Nederland in de categorie “beste vergaderlocatie van het jaar 2019!’’
Strandhotel Westduin een viersterrenhotel gelegen in Koudekerke is afgelopen maandag 27 januari in de prijzen gevallen.

Tijdens het Meetings Business Event 2020 georganiseerd door Meetings heeft Strandhotel Westduin de ZILVEREN prijs in ontvangst mogen nemen voor de beste vergaderlocatie in Nederland van het jaar 2019. Ook zijn ze benoemd als de beste vergaderlocatie in de regio Zuid.

Strandhotel Westduin heeft deze mooie prijzen te danken aan haar unieke ligging onder aan de duinen op slechts 50 meter van zee en strand, de bijzondere ruimtes en de persoonlijke aandacht. Strandhotel Westduin beschikt over negen multifunctionele vergaderzalen waar gezelschappen vanaf vier tot 500 personen terecht kunnen. Wat de zalen uniek maakt is dat de natuur naar binnengehaald is.

“Wij zijn erg blij met deze prijs, het is een prachtig compliment en geeft een extra bevestiging over hoe tevreden onze gasten zijn en hoe erg zij onze locatie en inzet waarderen.”
Meetings is ‘het’ vakmagazine over alle zakelijke aspecten van grote en kleine bijeenkomsten. Sinds 2006 worden door Meetings in meerdere categorieën awards uitgereikt waaronder de award voor de beste vergaderlocatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.