Subsidieregeling Crossroads2

crossDe subsidieregeling voor Crossroads2 is definitief  en per 1 augustus is de regeling geopend. De eerste call sluit 30 september. Er zijn in totaal 4 openstellingen waarin 7,25 miljoen euro subsidie wordt verdeeld. Alle informatie en documentatie kunt u vinden op www.crossroads2.eu Michel Carol en Rosco Ephraim houden graag contact met u ten aanzien van een eventuele Crossroads indiening. Zie onderstaand hun contactgegevens.

Crossroads draait om de ontwikkeling van een technisch innovatief product, proces en aanverwante dienst, tussen een MKB’er uit Zuid-Nederland en een Vlaamse KMO’er. Zie bijgevoegd de folder. Op hoofdlijnen biedt Crossroads het volgende:

  • Matchmaking – Samenbrengen van bedrijven/ gezamenlijk zoeken naar Vlaamse partner.
  • Subsidie haalbaarheid – Financieel ondersteunen van bedrijven bij hun haalbaarheidsstudies (uitgevoerd door een extern expert) met als doel het opzetten van een innovatietraject in een latere fase (maximale steun: €10.000,–; 50%)
  • Subsidie projecten – Financieel ondersteunen van bedrijven bij hun Vlaams/Zuid-Nederlandse innovatieproject; (maximale steun: €135.000,–; 45%)
  • Follow-up – Opvolgen van de projecten en het proactief meedenken naar vervolgstappen en valorisatie van de opgedane kennis.

 

De eerste sluitingsdatum is 30 september; in totaal komen er een 4-tal openstellingen de komende 1,5 jaar. In elke periode wordt maximaal 1,825 mln. euro verdeeld aan subsidie op basis van tender.

Klik hier voor de Crossroads 2- Subsidieregeling
Voor aanvullende informatie en contact:

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *