Succesvol bedrijfsuitje

Het Klok’uus in ’s Heer Arendskerke is een verrassende locatie voor een bedrijfsuitje, teambuilding of vergadering. “Wij bieden bedrijven een unieke combinatie van groepsruimte, goed eten en een buitenactiviteit.”

De zakelijke markt weet het Klok’uus steeds beter te vinden, vertelt Anne-Marie Lindhout, die samen met haar dochter Evy Lokerse en schoonzoon Jurjen Schipper de directie vormt. “Of het nu een bedrijfsfeest is of een workshop, wij hebben er de ruimte voor.” Het Klok’uus kan 400 gasten ontvangen, verdeeld over verschillende zalen. “De grootste ruimte biedt plek aan 150 gasten. Ook zzp’ers kunnen bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een presentatie of coaching.” Het Klok’uus heeft ruime parkeergelegenheid en ligt dichtbij de A58, centraal in Zeeland.

Als ontspanning biedt het Klok’uus onder meer outdoor lasergamen en boogschieten. “En de boerenspelen zijn altijd een succes, met tractorband duwen en hooivork darten.” Op maandag, dinsdag en donderdag hebben bedrijven de locatie voor zichzelf. Alle faciliteiten voor beeld en geluid zijn aanwezig. Lunch of diner kan in overleg: van bourgondisch tafelen tot walking diner. “Wij maken gebruik van lokale producten, alles is vers en verrassend gepresenteerd, op z’n Klok’uus.”

Klok’uus
Wissekerkseweg 6
4458 SH ‘s-Heer Arendskerke

Redactie: Liesbet Mallekoote
Fotografie: Jan de Carpentier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *