Succesvol op internationale markt

dinnershow

Tekst: DOK41 | Fotografie: Cue Cre8ion

Startend ondernemer Leon Driessen (29) is na 14 jaar werken voor een aantal grote spelers in de evenementenbranche, in juli 2015 zijn eigen bedrijf gestart onder de naam Cue Cre8ion. Zijn bedrijf kent een vliegende start. Door kwaliteit voorop te stellen en een sterk netwerk op te bouwen in de voor hem bekende branche, gaat het Leon voor de wind. 

Leon ontwerpt en programmeert licht, video en decors voor internationale evenementen. Hij maakt gebruik van diverse soorten software voor het realtime 3D visualiseren van evenementen, zodat alle aspecten van het ontwerp op voorhand kunnen worden gefinetuned en voorbereid in een productieperiode.

Leon is met zijn bedrijf betrokken bij onder andere Ladies of Soul, Dinnershow Pandora, Symphonica in Rosso en andere IMG_9922grootschalige internationale events.

De vrijheid, het maken van eigen keuzes en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling noemt Leon als de drijfveren om voor zichzelf te beginnen. In de toekomst hoopt hij een nog grotere internationale markt kennis te laten maken met zijn passie voor het vak. Daarnaast wil hij zowel zelf als met zijn bedrijf groeien. Zijn motto is: “Er 100% voor gaan en vasthouden aan je doel”.

DOK41
Het kantoor van Cue Cre8ion is gevestigd in DOK41 – broedplaats voor innovatieve starters. Leon bereidt samen met een team regelmatig shows als Symphonica in Rosso voor bij DOK41. Naast een kantoorruimte, heeft Leon veel baat bij de kennis, het netwerk en de coaching die DOK41 biedt. “Het is meer dan een vestigingsplek. In een aantal maanden tijd heb ik enorm veel geleerd door te sparren met coaches, adviseurs en andere ondernemers”, aldus Leon.

Wil jij, net als Leon, gebruik maken van de mogelijkheden die DOK41 biedt voor startende ondernemers?

Kijk voor meer informatie op dok41.nl of neem contact op via info@dok41.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *