SVRZ en UWV Samen succesvol

SVRZ biedt zorg in heel Zeeland aan kwetsbare ouderen. Vanuit kleinschalige voorzieningen, zorgcentra, specialistische centra maar ook bij de cliënten thuis. De organisatie, die recent een fusie heeft afgerond, biedt werkgelegenheid aan circa 3000 medewerkers. Voor vragen rond sociale verzekeringswetten valt de organisatie terug op UWV. “Het is prettig schakelen met mensen die onze organisatie kennen.”

René van Hugten, hoofd personeel- en salarisadministratie en arbeidsdeskundige Luc van de Velde zijn tevreden over de samenwerking met UWV. “Naast het Werkgevers Service Punt en UWV telefoon, kunnen we een beroep doen op onze accountmanager Herman Kitzmann. Natuurlijk hebben wij veel expertise in huis maar bij complexe zaken rondom ziekte, arbeidsongeschiktheid en ontslag maken we daar graag gebruik van. En recent natuurlijk, als uitvloeisel van de fusie.”

Werkgeversportaal
Waar Herman vooral actief is in Zeeland en Rijnmond, is zijn collega Frens Stoffels dat in West- & Midden Brabant. Samen ondersteunen zij grote werkgevers bij ingewikkelde vraagstukken rond Wet en Regelgeving. “UWV zet sterk in op het ontzorgen van werkgevers en heeft digitaal enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Inmiddels zijn we, ook voor kleinere werkgevers, op verschillende manieren bereikbaar; via de website, UWV telefoon en het Werkgeversportaal, een speciale en beveiligde webapplicatie voor werkgevers. Hier kan een werkgever niet alleen informatie vinden in de vorm van correspondentie en betaalspecificaties, maar ook gegevens delen met UWV, zoals ziekmeldingen en re-integratieverslagen. Sinds kort is er ook een chatfunctie”, aldus Herman en Frens.

Tijdig de juiste stappen
Beide accountmanagers signaleren dat met name de verzuimtrajecten vragen oproepen, ook bij SVRZ. “Het is voor werkgevers belangrijk hierin tijdig de juiste stappen te zetten”, aldus Luc en René. “UWV helpt ons bij de vragen wie wat wanneer moet doen. Zo komen we tot een goed gekwalificeerd verslag waarmee we verder kunnen.”

UWV heeft veel enthousiaste en getalenteerde werkzoekenden in haar bestand. Twee er van presenteren zich hieronder. Bent u als werkgever in één van beiden geïnteresseerd, mail dan met werkgeversservicepunt-zeeland@uwv.nl

Mijn naam is Kristel en ik ben een enthousiaste, gemotiveerde vrouw van 29 jaar, woonachtig in Oud Vossemeer. Ik ben 5,5 jaar met veel plezier werkzaam geweest in de drogisterijwereld en ben bekend met alle werkzaamheden die zich daar voordoen. Klantvriendelijkheid staat bij mij hoog in het vaandel en het werken met en adviseren van mensen geeft mij een goed gevoel. Daarnaast zou ik mezelf omschrijven als gedreven, leergierig, nauwkeurig, zorgzaam en betrouwbaar. Een nieuwe uitdaging ga ik met plezier aan, evenals het volgen van een opleiding hiervoor. Graag zou ik mezelf verder willen presenteren in een persoonlijk gesprek.

Aangenaam, mijn naam is Susanne. Ik ben een flexibele en communicatief vaardige secretaresse. Ik ga graag aan de slag als medewerker P&O of als financieel-administratief medewerker. Mijn ervaring heb ik opgedaan in diverse branches. Ik kan prima zelfstandig werken en werk graag in een team. Met mijn dienstverlenende houding zorg ik ervoor dat mijn collega’s zich kunnen richten op hun eigen werkzaamheden. Ik neem hen zoveel mogelijk werk uit handen.

Ik ben nauwkeurig en werk gestructureerd. Ik zal me ook waar mogelijk opstellen als een loyale en collegiale medewerker die geen uitdaging uit de weg gaat!

Tekst: Caroline Houmes
Fotografie: Marijana Pajovic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *