Tassenkoning Omar Munie opent Scaldis Fair 2014

OmarWoensdag 19  november gaat de zevende editie van het succesvolle lifestyle evenement Scaldis Fair van start. Scaldis Fair 2014 gaat deze dag van start met een speciale previewavond voor genodigden. Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 november gaan de deuren van de Grote Kerk in Goes open voor publiek. 

Previewavond
Tassenontwerper Omar Munie, uit Den Haag, maakt handgemaakte, exclusieve handtassen. Hij is een bekende naam in de modewereld en inmiddels dragen celebrities van Hillary Clinton tot Pauw & Witteman de in Nederland handgemaakte tassen van Munie. In 2013 opende hij zijn eerste flagship store, op het Noordeinde in Den Haag, tegenover het paleis van de Koningin. Omar Munie opent de 7e editie van Scaldis Fair en aansluitend verzorgt zangeres Patricia Foort de muzikale invulling. Tijdens deze avond zal Omar Munie ook een prijs uitreiken voor de mooiste tas van de avond. De previewavond van Scaldis Fair is exclusief voor genodigden.

Programma
Scaldis Fair mag dit jaar vele nieuwe ondernemers verwelkomen. Deze diversiteit aan standhouders zorgt voor een frisse maar ook vertrouwde uitstraling. Donderdag 20 november is het business-day op Scaldis Fair. Aan het einde van de middag is er een netwerkborrel en Patrica Foort zal in de avonduren zorgen voor de muzikale omlijsting. De ladies-day van Scaldis Fair vindt dit jaar plaats op vrijdag 21 november. Deze dag kan de vrouwelijke bezoeker komen genieten van modeshows en zich extra laten verwennen op het speciale beauty & wellness plein. Een dag waarbij de vrouwelijke bezoeker extra in het zonnetje wordt gezet. Tijdens de laatste dag van Scaldis Fair kunnen bezoekers komen genieten van een heerlijke lunch op Scaldis Fair, verzorgd door Brasserie de Landing. In de middag verzorgt Totally Zouk een spectaculaire dansvoorstelling met aansluitend een workshop. Rolstoeldansers Remco van Sabben en Celestine Zegers verzorgen deze middag ook een aantal spectaculaire optredens. Doorlopend tijdens Scaldis Fair kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse workshops en proeverijen.

Nieuw
Nieuw dit jaar binnen Scaldis Fair is het concept ‘create your own goodie bag’. Bezoekers krijgen, zolang de voorraad strekt, bij de entree een tas. Met deze tas kunnen bezoekers bij diverse standhouders hun ‘goodie’ ophalen.

Scaldis Fair
Kijk voor meer informatie zoals openingstijden, arrangementen en het programma op www.scaldisfair.nl. Scaldis Fair is hét evenement om in de sfeer te komen voor de feestmaand december en inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *