TCR en UWV samen succesvol

“We werken al jaren samen met UWV en in het bijzonder met Karol-Jan Kapias. Hij kent ons bedrijf en onze werkwijze en weet heel goed welke mensen wij zoeken.” Jessica Focke en Davida van Dijke, personeelsfunctionarissen bij TCR Group zijn enthousiast over de samenwerking met UWV. “Zij maken een uitstekende voorselectie.”

TCR Group in Middelburg is een overkoepelende organisatie met verschillende activiteiten, zoals taxivervoer, openbaar vervoer, evenementenvervoer en touringcar vervoer. Het bedrijf heeft circa 1.000 medewerkers, bijna 700 eigen voertuigen en is landelijk actief.

Juiste achtergrond
Mensen die bij TCR aan de slag willen, hebben uiteraard een taxidiploma nodig of, voor de bussen, een rijbewijs D en code 95. Waar nodig faciliteert TCR daarin, bijvoorbeeld via een scholingsovereenkomst. “Naast deze eisen, is het belangrijk dat iemand affiniteit met de verschillende doelgroepen heeft, zoals ouderen of scholieren van het speciaal onderwijs. Verder zijn punctualiteit belangrijk, evenals flexibiliteit en representativiteit.” Volgens Kapias zijn er volop kandidaten die interesse hebben in een baan bij TCR. “We versturen wekelijks een vacature-aanbod naar de werkzoekenden. Op de vacatures van TCR wordt spontaan gereageerd. Logisch, het is zelfstandig en betekenisvol werk. De meeste functies zijn parttime, maar dat is voor ons geen probleem. In sommige gevallen is een proefplaatsing van twee maanden mogelijk.”

WIA en Wajong
Kapias is met name erg enthousiast over de keuze van TCR om ook mensen met een arbeidsbeperking een kans te bieden, bijvoorbeeld vanuit de WIA of Wajong. Natuurlijk vergt dit iets van de werkgever. Maar uiteindelijk win je daarmee een goede, loyale werknemer.”

UWV heeft veel enthousiaste en getalenteerde werkzoekenden in haar bestand. Twee er van presenteren zich hieronder. Bent u als werkgever in één van beiden geïnteresseerd, mail dan met werkgeversservicepunt-zeeland@uwv.nl

foto Jean Pierre advertorial 2Jean Pierre (47) woont in Oud-Vossemeer en heeft al eerder gewerkt als metaalbewerker en magazijnmedewerker. Ondanks een beperkte (linker)arm functie weet hij van aanpakken. Hij is creatief in het bedenken van oplossingen hiervoor. Jean Pierre is erg gemotiveerd om weer aan de slag te gaan en met duidelijke werkinstructies kan hij alle uitdagingen aan,mits hij niet zwaar hoeft te tillen. In zijn communicatie is Jean Pierre erg direct en dat waardeert hij ook van zijn werkgever. Jean Pierre heeft de beschikking over een auto. Hij is vaardig met de PC en zou het liefst weer in een magazijn werken.

 

 

Frank was tot voor kort werkzaam als projectleider in de schilders branche. Met zijn 25 jaar werkervaring, zowel in de uitvoering als projectmatig, weet hij als geen anderFrank Baarends bij grote projecten mee te denken met de klant. Persoonlijk contact met klanten vindt hij in een nieuwe functie dan ook erg belangrijk. Momenteel is Frank erg actief als vrijwilliger bij een maatschappelijke stichting en als spinning instructeur. Frank is betrokken, verantwoordelijk, sociaal, heeft een brede interesse, is een teamspeler, heeft gevoel voor humor en heeft een gezonde arbeidshouding. Frank staat open voor nieuwe initiatieven. Hij hoort graag van u!

 

 

 

photologo_tcr

 

 

 

 

Tekst: Caroline Houmes
Fotografie: Marijana Pajovic

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"17255","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */