Netwerkbijeenkomst – Online juni 2021

Ronald van der Hart
Totaalbouw Zeeland
Ronald van der Hart

Totaalbouw Zeeland

Ronald van der Hart (Totaalbouw Zeeland) is een bekend gezicht binnen ons netwerk en ondernemend Zeeland. En dat komt omdat hij actief bezig is zijn netwerk. Dat is voor hem persoonlijk enorm waardevol gebleken in de afgelopen moeilijke periode. Hij zegt zelf er uren over te kunnen vertellen. Wij dagen hem uit om in gesprek van een kwartier de highlights met ons te delen.

Alvast een spoiler-alert: Niet Dippen maar Dimmen. Wat dat dan weer te betekenen heeft…

William Korstanje
De Pooter BMZ
William Korstanje

De Pooter BMZ

William Korstanje (De Pooter Personeelsdiensten) heeft een bijzonder jaar achter de rug. 20% vraaguitval is een flinke en onverwachtse tegenvaller. Hij heeft die kansen aangegrepen om met zijn team zijn bedrijfsstrategie opnieuw onder de loep te nemen en vernieuwingen in te zetten. En natuurlijk ondertussen die crisis nog managen. Een jaar -en ongetwijfeld veel leerervaringen- verder deelt hij zijn bevindingen.

Paul Huges
TEAM Leisure BV (onderdeel van TEAMforREAL BV)
Paul Huges

TEAM Leisure BV (onderdeel van TEAMforREAL BV)

TEAMforREAL is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het nieuwe concept: Hotel De Timmerfabriek. De Timmerfabriek wordt omgetoverd tot een fantastisch, bruisend 4-sterren-plus City hotel met een grote variëteit aan verblijfsmogelijkheden. Van knusse, luxe hotelkamers tot stoere loftappartementen en van compacte businessunits tot een uitzonderlijk ruim penthouse.

Paul Huges is partner, accelerator & business developer van onder andere dit project. Hij kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. En die ideeën gaat hij met ons delen in gesprek met Marc Volleman.

TEAMforREAL is specialist in de ontwikkeling, marketing en verkoop van recreatieve vastgoedprojecten en woningprojecten in Nederland en het Caribisch gebied.

Dát zijn wij. Vastgoedprofessionals met alle disciplines in huis om vastgoedprojecten succesvol te ontwikkelen en op de markt te brengen. Met eigen projecten en met regelmaat ook in opdracht van grondeigenaren, investeerders en andere vastgoedprofessionals.

Dat doen we met onze specialty teams; TEAM Concepts, onze creatieve broedplaats en projectontwikkeling organisatie. TEAM Leisure en TEAM Coral Estate Sales zijn onze marketing- en verkooporganisaties. Herkenbaar professioneel, gepassioneerd en vol toewijding. Betrouwbaar, creatief en altijd met focus op resultaat.

Het netwerk van TEAMforREAL is groot. Relaties die onze zorgvuldig opgebouwde reputatie kennen en weten dat afspraak bij ons ook écht afspraak is. Verbindend, scherp en met focus. Zonder de plezierige omgang uit het oog te verliezen. Want dat is wat TEAMforREAL kenmerkt: op prettige wijze een project of verkooptraject tot stand brengen.

Kortom, Property with a Smile

Bekijk hier de factsheet: Hotel De Timmerfabriek

Brochure Hotel De Timmerfabriek

Janine Tazelaar
Appelaere
Janine Tazelaar

Appelaere

Janine Tazelaar is een bekende binnen ons netwerk. De Appelaere is één van de eerste ZB Netwerkleden en wat hebben ze toch een mooi bedrijf. Dat is nu weer uitgebreid: de Druivelaere is geboren. Janine deelt haar verhaal over de ‘fruitige ontwikkelingen’.

Martijn van Eerden
Q-Aviation
Martijn van Eerden

Q-Aviation

Martijn van Eerden is mede-oprichter van Q-Aviation. Dit jonge bedrijf opereert wereldwijd in een hele specifieke niche-markt: de productie en verkoop van verlichting voor Helipads & Helidecks. Innovatief, verbazingwekkend snel groeiend en nu ook beloond: recent hebben zij de Zeeuwse PioniersPrijs 2021 gewonnen. Hoe hebben zij die mooie prijs in de wacht gesleept? Martijn doet zijn verhaal aan tafel met Marc Volleman.