Netwerkbijeenkomst – Kerstsferen

Sunna Neuféglise
Sunna Neuféglise
Sunna Neuféglise

Sunna Neuféglise

Sunna Neuféglise is acteur, presentator, model en influencer. Ze volgde de Vakopleiding Film en Televisie Acteren aan Theaterschool De Trap.

In de Poolse film Love Machines van regisseur Michal Materna speelt Sunna de vrouwelijke hoofdrol. Daarnaast is ze te zien in verschillende series, kort films en commercials. Haar grote droom is een rol in een Frans kostuumdrama.

Ook speelde ze in 2018 en 2019 een hoofdrol in de processie van de indrukwekkende middeleeuwse spelen in de Italiaanse stad Narni(a).

Op haar Instagram-account (45K+) post Sunna over (fair)fashion, lifestyle, vegan eten en haar liefde voor planten.

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Ondernemen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e016225621","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"28746","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */