Netwerkbijeenkomst – seminars 1 Bevelanden 2020

Qredits
Onmisbare tips voor starters én groeiers!
Qredits

Onmisbare tips voor starters én groeiers!

Van (ondernemers)plan naar financieringsplan

Als ondernemer wil je natuurlijk winst maken om je bedrijf te laten slagen. Hoe je dat doet verklappen we tijdens deze inspiratiesessie. Een goed plan is de basis voor het bereiken van je doelen. Maar hoe maak je dit en waar let een financier op bij een ondernemersplan? Onze bedrijfsadviseur Conny Cortie deelt concrete tips uit de praktijk waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt.

Bij Qredits kun je terecht voor zakelijk krediet variërend van €1500 tot €250.000, maar ook voor coaching, trainingen en tools. Qredits is een sociale kredietverstrekker en is er voor ondernemers met een passie en een plan. Ben jij ondernemer met groeiambitie, of heb je plannen om te gaan ondernemen? Schrijf je dan nu in voor dit praktische seminar!

Rabobank
Een 10 voor jouw ondernemingsplan
Rabobank

Een 10 voor jouw ondernemingsplan

Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Een goed ondernemersplan schrijven is de eerste stap naar een succesvolle start van jouw bedrijf. In een bedrijfsplan maak je jouw plannen concreet en breng je kansen en eventuele obstakels in kaart. Benieuwd wat je nodig hebt voor een goede start en hoe de bank hiernaar kijkt? De adviseurs van de Rabobank vertellen je er graag over tijdens dit seminar.

Schipper Accountants
Digitale administratie voor ondernemers
Schipper Accountants

Digitale administratie voor ondernemers

Ben je op zoek naar een manier waarop je meer aandacht kan geven aan je bedrijf in plaats van aan alle administratie die je hebt?

Schipper Accountants laat je graag zien welke mogelijkheden er zijn zodat jij (samen met jouw accountant en fiscalist als sparringpartners) voor uit kan kijken met je bedrijf en jij jouw passie kan blijven uitoefenen in je bedrijf.

Meijling & Sarneel
Welke rechtsvorm past bij mij?
Meijling & Sarneel

Welke rechtsvorm past bij mij?

Het starten van een eigen onderneming begint met het nadenken over de juiste rechtsvorm. Begin je alleen, of met anderen? Loop je het risico aansprakelijk gesteld te worden en wil je jezelf daartegen indekken? Huijbregts Notarissen & Adviseurs weet precies de voor- en nadelen van de rechtsvormen en zoekt met jou naar de meest geschikte vorm. Huijbregts zorgt voor de oprichting en de begeleiding van de door jou gekozen ondernemingsvorm. In een praktische seminar legt Hans Gräler uit waar jij, als starter, aan moet denken en rekening mee moet houden.

Deze workshop zal in het teken staan van de belangrijkste juridische aspecten voor een startende ondernemer. Tijdens deze workshop zullen de verschillende rechtsvormen voor een (startende) onderneming aan bod komen, de aansprakelijkheid van de ondernemer en praktische tips en zullen we aandacht vragen voor de gevolgen op het gebied van huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomst en het (levens)testament.

Tijdens deze workshop zullen de verschillende rechtsvormen voor een onderneming, bestuurdersaansprakelijkheid en praktische tips aan bod komen.