ZB medewerkers-2

Jonathan de Voogd

Eventmanager
Jonathan de Voogd

Eventmanager

Vanaf de allereerste startersdag in september 2014 ben ik betrokken bij Zeeland Business. Eerst als opdrachtnemer, vervolgens afstudeer stagiair Commerciële Economie, daarna jarenlang als medewerker en nu weer als ondernemer onder de vlag van Marketing en Eventbureau Indrukmakend. In die jaren heb ik al heel wat diverse evenementen mogen ontwikkelen. Op kantoor sta ik bekend als de waterdrinker en op de evenementen lust ik altijd jus d’orange of een frisse cassis. Drinken we er samen één op uw event?

0611358426

Tim van den Berg

Directeur / Adviseur
Tim van den Berg

Directeur / Adviseur

Al vanaf 2008 actief voor Zeeland Business en sinds enkele jaren algeheel verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het bedrijf.
Een echte netwerker met passie voor printmedia en business events.

06-25066500

Chiel Claassen

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement
Chiel Claassen

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement

Mijn naam is Chiel Claassen, 22 jaar oud en woonachtig in Goes. Ik ben iemand met een hart voor geschiedenis, politiek en bestuur. Ook mag ik graag lekker eten (maken) en sla ik een stevige wandeling door de natuur niet af. In November 2019 - na mijn opleiding politicologie - ben ik als Zeeland Business Trainee / Junior adviseur informatiemanagement aan de slag gegaan bij de gemeente Kapelle. Daar drink ik het liefst een kop espresso met warme chocolademelk, de perfecte ‘koffie met melk en suiker’ als je het mij vraagt.

Sjoerd van Iwaarden

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement
Sjoerd van Iwaarden

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement

Mijn naam is Sjoerd van Iwaarden, 25 jaar oud en woonachtig in ’s Heer Hendrikskinderen . Met een grote interesse voor data, processen en verandermanagement ben ik sinds april 2020 gestart als trainee bij Zeeland Business Wrx! met als opdrachtgever de Provincie Zeeland. Hier maak ik deel uit van het projectteam dat zich richt op de implementatie van een nieuw informatiesysteem. Wat ik het liefst drink op kantoor? Een sterke kop koffie met daarnaast een glas water. In mijn vrije tijd ben ik het liefst actief bezig. Zo kun je mij terugvinden in mijn zeilboot op de Oosterschelde of op de mountainbike fietsend over dijken en bospaden in de buurt. Daarentegen kan ik mij ook vermaken met een goed boek of een serie op Netflix.

Bjorn Francke

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement | projectmedewerker
Bjorn Francke

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement | projectmedewerker

Mijn naam is Bjorn Francke, 24 jaar oud en woonachtig in Grijpskerke. Sinds augustus 2020 ben ik trainee / junior adviseur Informatiemanagement, waarvoor ik in de toekomst bij verschillende (overheids)instellingen wordt gedetacheerd. Daarnaast ben ik projectmedewerker bij Zeeland Business, waardoor ik een breed scala aan commerciële taken uitvoer. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het voetbalveld van V.V. Serooskerke, waar ik voetbal in het eerste elftal. Ook ga ik graag een dagje weg met mijn vriendin of drankje doen op het terras met vrienden. Op kantoor drink ik graag een bakje koffie of een koud glas water.