Netwerk leden

Stefan Krijnen

WEA Zeeland
Stefan Krijnen

WEA Zeeland

Gaat voor zijn zakelijke opdrachtgevers voor het maximaal haalbare. Of het gaat om belastingzaken, bedrijfsoptimalisering, investeringen of samenwerking. Dat is onze missie. Toegankelijkheid, betrokkenheid en creativiteit zijn wat ons onderscheidt. U kunt ons altijd eenvoudig bereiken, we luisteren naar uw wensen en gebruiken al onze kennis en ervaring voor een oplossing die u verder helpt.

Erwin Martens

Plenion
Erwin Martens

Plenion

Jaap de Hond

Its Quality Service
Jaap de Hond

Its Quality Service

Aart-Jan Witte

TMC
Aart-Jan Witte

TMC

TMC Project maakt wonen leuker! TMC Project is de partner voor professionele en sfeervolle projectinrichting, waar u terecht kunt voor een volledig assortiment kantoor- en zorgmeubilair, vloeren, zonwering en raam- en wanddecoratie.  

Wij denken graag mee over de functionaliteit en de sfeerbeleving van uw werkomgeving, en bieden daarvoor een visuele beleving van ons advies d.m.v. een 3D-ontwerp

06-37350566

Quirine Claas

Sauer & Oonk adviseurs& Notarissen
Quirine Claas

Sauer & Oonk adviseurs& Notarissen

Adviseurs en Notarissen van deze tijd! Toegankelijk, Eigentijds, Resultaatgericht.

0118-418110
Edisonweg 2a, 4382 NW Vlissingen

Eelco Hofman

Hofman Productions
Eelco Hofman

Hofman Productions

Hofman Productions B.V. is uw partner in verhuur en totaalproducties. Sinds 1993 zijn we uitgegroeid tot een bedrijf waar creativiteit, innovatie en professionele kennis voorop staan. Wij ondersteunen u bij het organiseren van uw evenement, zowel door het verhuren van licht, geluid, video, podia, meubilair, decoratie en standbouw, als het uitdenken en verzorgen van uw totaalproductie.

   

Ronald van der Hart

Totaalbouw Zeeland
Ronald van der Hart

Totaalbouw Zeeland

Ronald heeft in ruim 20 jaar een enorm netwerk opgebouwd. Het hebben van een waardevol netwerk gaf hem het vertrouwen om midden in crisistijd een eigen bedrijf te starten.

In 2010 werd Totaabouw Zeeland b.v. opgericht. Totaalbouw Zeeand is gespecialiseerd in kasten op maat, interieurbouw, vloeren, RVS leuningen, systeemplafonds, hardglazen deuren en standbouw.

Service, korte lijnen en heldere communicatie staan hoog in het vaandel bij Ronald. Totaalbouw Zeeland kenmerkt zich door de veelzijdigheid van activiteiten en de grote diversiteit aan opdrachten. Doordat Ronald veel samenwerkt met andere bedrijven, is hij in staat om een totaalpakket met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te leveren aan de klant.

Omdat steeds meer particulieren Totaalbouw Zeeland wisten te vinden is In het voorjaar van 2014 een showroom in Vlissingen gerealiseerd en en onder de naam Kastenstudio Zeeland van start gegaan. Kastenstudio Zeeland levert o.a. schuifwanden, schuifwandkasten, draai- en vouwdeurkasten, inloopkasten, meubels, boekenkasten en deuren op maat.

In augustus 2018 was er de kans om fors uit te breiden en toen is Vloerenstudio Zeeland opgericht. Vloerenstudio Zeeland kent een breed assortiment laminaat-, parket-, pvc- en krukvloeren. Beide studio’s zijn gevestigd in het pand van Logus Bouwcenter in Vlissingen, wat voor een uniek one-stop-shopping concept zorgt.

Michel Kamphuis

Jouw Event Partners
Michel Kamphuis

Jouw Event Partners

Nathalie Pieters

UWV Werkbedrijf Zeeland
Nathalie Pieters

UWV Werkbedrijf Zeeland

Het team Werkgeversdienstverlening van UWV Zeeland is voor werkgevers het aanspreekpunt voor alle arbeidsmarkt gerelateerde vraagstukken. Bent u op zoek naar personeel, wilt u personeel werven in het buitenland, wilt u actuele arbeidsmarkt informatie, heeft u (arbeids)juridische vragen of wilt u mensen met een arbeidsbeperking een kans geven in uw bedrijf, dan bent u bij UWV Zeeland aan het juiste adres.

Job Geijsen

Promopolitan
Job Geijsen

Promopolitan

Jim Goedhart

De Zeeuwse Connectie | ZeeuwseVacaturebank.nl | Upforce
Jim Goedhart

De Zeeuwse Connectie | ZeeuwseVacaturebank.nl | Upforce

Jim Goedhart is ondernemer, consultant en activator bij Upforce advies & interim en helpt organisaties op het gebied van strategische en commercieel trajecten. Daarnaast is hij voorzitter van stichting De Zeeuwse Connectie: een netwerk van ruim elfduizend actieve en betrokken Zeeuwen, binnen en buiten Zeeland. Offline en online. De Zeeuwse Connectie initieert en ondersteunt graag zaken die goed zijn voor Zeeland, zoals de Zeeuwse PioniersPrijs, ZeeuwseVacaturebank.nl, etc.

Lieneke de Wolf

Get a Grip
Lieneke de Wolf

Get a Grip

Wil jij écht resultaat halen uit je online marketing? Van online strategie tot uitvoering en beheer van social media, website, advertising en meer: wij zorgen voor inzicht, aanpak en online groei.
Meer zichtbaarheid, naamsbekendheid en leads – zowel voor sales als voor nieuw personeel. We werken voor bedrijven in heel Zeeland en West-Brabant, zowel voor B2B als B2C. Liever zelf aan de slag? We verzorgen o.a trainingen voor LinkedIn, Instagram en nog veel meer!

 

Nitin Weezepoel

Fire & Rescue Control Zeeland + Security plus, maatwerk in BHV
Nitin Weezepoel

Fire & Rescue Control Zeeland + Security plus, maatwerk in BHV

Fire & Rescue Control zeeland is de gecertificeerde Zeeuwse specialist voor het keuren en onderhouden van veiligheidsmiddelen.
Brandblusmiddelen, vluchtweg (aanduiding) verlichting, EHBO middelen, AED´s en vele andere veiligheidsmiddelen leveren en/of verhuren, onderhouden en keuren wij. Advies op basis van kennis, ervaring en wet-en regelgeving is uiteraard standaard en op maat op een open en eerlijke wijze. Wij willen u graag hierin ontzorgen en ondersteunen.

www.firerescue.nl

Security plus, maatwerk in BHV is een onderdeel van Fire & Rescue Control Zeeland, en maakt daarmee de veiligheid compleet!
Als NIBHV gecertificeerd opleidingsinstituut is Security Plus, maatwerk in BHV de specialist als het gaat om opleidingen als BHV, EHBO, reanimatie en ploegleider.
Dit kan op onze eigen locatie of bij u in-company. Een training op maat specifiek op uw doelgroep en risico’s behoort daarin tot de mogelijkheden.
Zowel praktisch als theoretisch worden de lessen op een energieke en unieke manier gegeven met daarbij veel herkenbare praktijksituaties.
Door ervaren docenten met jarenlange praktijkervaring zorgen wij ervoor dat u goed voorbereid bent op een calamiteit!

www.maatwerkinbhv.nl

0113 853081
Goes

Rens Kesteloo

Kedu Polymers Industries B.V.
Rens Kesteloo

Kedu Polymers Industries B.V.

levert technische thermoplastische kunststoffen aan de kunststofverwerkende Industrie. Door nauwe samenwerking met onze toeleveranciers en u als klant leveren wij uitstekende kwaliteit die toegespitst is op uw product en productie. Voor speciale ontwikkelingen op het gebied van hygiëne leveren wij antibacteriële additieven die we in vrijwel elke kunststof kunnen toevoegen.

René Ruisaard

Capsnobel
René Ruisaard

Capsnobel

Marco van Belle

Mcomm | marketing&communicatie
Marco van Belle

Mcomm | marketing&communicatie

Mcomm | marketing&communicatie is een strategisch bureau dat zich bezighoudt met onderzoek, strategie, advies en realisatie. Wij maken geen advertentie en bouwen geen sites maar kunnen wel helpen úw business beter op de kaart te zetten. Door gebruik te maken van de juiste kanalen kunnen wij tegen geringe kosten úw product/ dienst helpen te verkopen. Diverse klanten hebben hun omzet en klantenkring al zien groeien door een juiste online-strategie.

Maar ook voor een marktonderzoek of een klanttevredenheidsonderzoek bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2003 werken we als Mcomm in Zuidwest Nederland met een jong team specialisten onder leiding van een ervaren marketeer.

0118-650987

Thomas Siahaya

Mark King Online
Thomas Siahaya

Mark King Online

Wij zijn Mark King. Full Service Online Marketingbureau in Vlissingen. Wij geloven in de kracht van online. Dat een goede online strategie het startpunt is van succes. Wij luisteren goed. Wij zijn geen jaknikker. Wij adviseren en doen wat het beste is om de vooropgestelde doelen te behalen. Door kansen te zien. Anders de denken. Om-te-denken. Zo houden we onze gezamenlijke ‘stip’ altijd in het vizier; Samen Online Succesvol. Wij bieden een totaalpakket van web techniek, online strategie en online marketing skills.

Marco Bos

A58reclame
Marco Bos

A58reclame

Gert-Jan Hoekman

Bluekens
Gert-Jan Hoekman

Bluekens

Menno Kole

Zeeland Zakelijk
Menno Kole

Zeeland Zakelijk

Wekelijks verzamelt Zeeland Zakelijk actualiteiten, achtergronden en evenementen die relevant zijn voor het Zeeuwse bedrijfsleven. Dit wordt samengevat in de Zeeland Zakelijk Nieuwsbrief, die wordt gelezen door ruim 5.000 bedrijven, ondernemers, managers en instellingen in en rond Zeeland. Als bedrijf kun je hierin laagdrempelig participeren, zodat we ook jouw bedrijfsnieuws kunnen delen en ondernemend Zeeland jouw bedrijf beter kan leren kennen.

1 2 3 10