Netwerkbijeenkomst CO3 Campus

Jean-Paul Leenknegt
CO3 Campus, voorheen Bio Base Europe Training Center
Jean-Paul Leenknegt

CO3 Campus, voorheen Bio Base Europe Training Center

CO3 Campus, voorheen Bio Base Europe Training Center, is gastheer voor dit netwerkevent van Zeeland Business. Dat komt mooi uit, want CO3 Campus is dè locatie van Zeeland voor on- en offline netwerken. CO3 staat namelijk voor 3 maal co (co-work, co-learn en co-create) en is een kwinkslag naar de duurzaamheidsopgave, die nog steeds centraal staat in dit centrum. Leenknegt zal tijdens de bijeenkomst ingaan op achtergrond en visie om tot de naams- en inhoudelijke wijziging te komen.

Marianne Visser
She Sight
Marianne Visser

She Sight

Marianne Visser (She Sight) stelt haarzelf kort voor. Zij is recent lid geworden van het ZB Netwerk. Tevens vertelt ze iets over de grondlegging van de trainingen die ze geeft: The Big Five For Life.

Gerben Rodts
Duurzame Mobiliteit Zeeland
Gerben Rodts

Duurzame Mobiliteit Zeeland

Gerben Rodts is ondernemer en heeft zich de laatste jaren vooral gespecialiseerd in mensontwikkeling/arbeidsmarkttoeleiding en verduurzaming van vervoersmobiliteit. Met een no-nonsense aanpak vertaalt hij graag strategische keuzes naar succesvolle operationele realisatie.

Vanavond deelt hij op een enthousiaste manier praktische voorbeelden en ervaringen van projecten bij o.a. Orionis Walcheren, Gemeente Schouwen-Duiveland en DAM Walcheren.