Netwerkbijeenkomst – crossbordercongres2021

Richard van Hooijdonk
Trendwatcher, futurist & internationaal topspreker
Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist & internationaal topspreker

Globalisering heeft zakendoen permanent veranderd door toenemende grensoverstijgende verbindingen. Daarnaast wordt steeds meer repeterend en eenvoudig werk geautomatiseerd. Dus zullen we opnieuw over onze rollen moeten nadenken en nieuwe vaardigheden aanleren. Hoe krijgen we de werknemer van de toekomst aan boord en hoe veranderen we mensen en organisaties? Hoe zien onze banen en werk in het algemeen er in de toekomst uit?
De organisatie van de toekomst is hyper-verbonden en werkt samen met internationale startups, wetenschappers en universiteiten. Het bedrijf van de toekomst heeft toegankelijke, inspirerende leiders die niet bang zijn om van de gebaande paden af te wijken.
Daan Schalck
CEO North Sea Port
Daan Schalck

CEO North Sea Port

Daan Schalck is CEO van North Sea Port, het 60 kilometer lange grensoverschrijdende havengebied dat zich uitstrekt van Vlissingen tot Gent.
Hij stond aan de voet van de fusie tussen de Havenbedrijven N.V. Zeeland Seaports en het Havenbedrijf Gent. In zijn voorgaande functie was hij directeur-generaal van het Havenbedrijf Gent. Voor deze haven heeft hij een strategisch ontwikkelplan uitgewerkt waarbij de uitbouw van een tweede zeesluis in Terneuzen tot de prioriteiten behoorde. Tevens is Daan Schalck voorzitter van de MORA Mobiliteitsraad van Vlaanderen van Vlaanderen.
De Speld LIVE
Prikkelende nieuwsshow. Uniek, humoristisch en vol energie.
De Speld LIVE

Prikkelende nieuwsshow. Uniek, humoristisch en vol energie.

De Speld LIVE zal dit event afsluiten met een prikkelende nieuwsshow. Uniek, humoristisch en vol energie. Zij laten je met een andere blik naar de cross border wereld en de arbeidsmarkt in de grensstreek kijken. Laat je aangenaam verassen; De Speld LIVE is de universele en particuliere oplossing voor alle problemen.
Voor het Crossborder Congres speelt De Speld LIVE met Arthur Umbgrove en Martine Bakker.