Netwerkbijeenkomst – Omnium

Matthijs Lugtenburg
Dockwize
Matthijs Lugtenburg

Dockwize

-Interviewvorm-

Innovatie, groei en ondernemerschap. Dat is waar Dockwize voor staat, altijd! Dus ook -of zelfs juist - in tijden dat het allemaal wat minder vanzelfsprekend is. De corona maatregelen hakken er bij iedereen in meer of mindere mate in. Dan kan je 2 dingen doen. Bij de pakken neer zitten of kijken naar wat er wel kan en zelfs naar wat er meer kan. Dat laatste is waar het SOS programma van Dockwize om draait. Snel Ondernemers Support. Matthijs Lugtenburg is nu 2 jaar als directeur verantwoordelijk voor Dockwize en neemt u mee in het unieke van dit innovatie programma en in de manier waarop ondernemers hier sterker uit komen.

Ad van Heijst
Zeeland Business WrX! / VHIC
Ad van Heijst

Zeeland Business WrX! / VHIC

-Interviewvorm-

Ad van Heijst maakt zich zorgen: “Stel: Je bent al een paar jaar ergens afdelingshoofd in een overheidsbedrijf. Om praktische redenen gebruik je je privé- en je zakelijke mail door elkaar. Veel te weinig van deze mensen beseffen dat het wettelijk verplicht is dat al die ‘zakelijke’ mails voor eeuwig bewaard moeten blijven en openbaar worden. Dus als je 15 jaar later voor een ministers-post gevraagd wordt dan kunnen journalisten daar in gaan spitten.”

Als man achter Zeeland Business WrX! die daarover trainingen geeft komt Ad ons op 2 juli wakker schudden.

Anne-Marie Lindhout
Deelnemer SOS-programma
Anne-Marie Lindhout

Deelnemer SOS-programma

-interviewvorm-

Tijdens de hybride netwerkbijeenkomst zal Anne-Marie Lindhout van het
Klok'uus tijdens het verhaal van Matthijs Lugtenburg van Dockwize kort aan het woord komen over haar deelname aan het SOS-programma.
 
Wat vond ze bijvoorbeeld van het programma? En wat heeft het haar gebracht?
 Je hoor het tijdens de hybride netwerkbijeenkomst op 2 juli!