Team

Graag stellen wij ons team van enthousiaste en bevlogen professionals aan je voor:

Jonathan de Voogd

Eventmanager
Jonathan de Voogd

Eventmanager

Vanaf de allereerste startersdag in september 2014 ben ik betrokken bij Zeeland Business. Eerst als opdrachtnemer, vervolgens afstudeer stagiair Commerciële Economie, daarna jarenlang als medewerker en nu weer als ondernemer onder de vlag van Marketing en Eventbureau Indrukmakend. In die jaren heb ik al heel wat diverse evenementen mogen ontwikkelen. Op kantoor sta ik bekend als de waterdrinker en op de evenementen lust ik altijd jus d’orange of een frisse cassis. Drinken we er samen één op uw event?

0611358426

Tim van den Berg

Directeur / Adviseur
Tim van den Berg

Directeur / Adviseur

Al vanaf 2008 actief voor Zeeland Business en sinds enkele jaren algeheel verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het bedrijf.
Een echte netwerker met passie voor printmedia en business events.

06-25066500

Ingrid de Leeuw

Event Coördinator
Ingrid de Leeuw

Event Coördinator

Na jarenlange ervaring op het gebied van events, sales en marketing in de evenementen-, culturele en toeristische sector ben ik in april 2020 gestart als Eventcoördinator. Een erg leuke functie waarin ik mijn passie voor evenementenorganisatie en het opbouwen van relaties kan uitvoeren. Ik word erg enthousiast van het ontdekken van nieuwe plekken en hou dus enorm van reizen, maar ook van de Zeeuwse kust (zowel in de zomer als de winter) en lekker eten. Het liefst drink ik bubbels, maar op kantoor houd ik het maar bij groene thee, water en af en toe koffie!

Ambra Luchino

Backoffice
Ambra Luchino

Backoffice

Mijn werkzaamheden
Eind januari 2019 ben ik gestart als stagiaire bij Zeeland Business. Sinds mei 2019 ben ik officieel medewerker van het Zeeland Business team.
Bij Zeeland Business beheer ik de social media kanalen, help ik mee met taken die komen kijken bij het uitgeven van de magazines, help ik mee met het organiseren van (netwerk)events en ben ik het eerste aanspreekpunt als iemand naar het kantoor belt.

Even iets over mijzelf…
Ik ben woonachtig in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Ik hoor je al denken, dat is een eindje rijden, maar daar heb ik geen problemen mee! Met radio 538 op luisterend naar de muziek of het slap geouwehoer gaan die 50 minuten zó voorbij! In de weekenden ben ik de eerste en tweede helft te vinden op het hockeyveld en de derde helft in de kroeg of lekker op de bank met de beentjes omhoog. Heerlijk!

0610211064

Carola Meijs

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement
Carola Meijs

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement

Mijn naam is Carola Meijs, 25 jaar oud en woonachtig in Hulst Zeeuws-Vlaanderen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals of wat drinken met vrienden/collega's. Ook geniet ik graag van de natuur door een wandeling te maken of een stukje te fietsen. Sinds oktober 2019 ben ik gedetacheerd bij de gemeente Sluis via Zeeland Business als junior adviseur informatiespecialist en daarnaast geef ik input bij lopende projecten van Zeeland Business. Op kantoor drink ik 's ochtends graag thee en 's middags koud water, lekker voor de afwisseling.

Chiel Claassen

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement
Chiel Claassen

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement

Mijn naam is Chiel Claassen, 22 jaar oud en woonachtig in Goes. Ik ben iemand met een hart voor geschiedenis, politiek en bestuur. Ook mag ik graag lekker eten (maken) en sla ik een stevige wandeling door de natuur niet af. In November 2019 - na mijn opleiding politicologie - ben ik als Zeeland Business Trainee / Junior adviseur informatiemanagement aan de slag gegaan bij de gemeente Kapelle. Daar drink ik het liefst een kop espresso met warme chocolademelk, de perfecte ‘koffie met melk en suiker’ als je het mij vraagt.

Sjoerd van Iwaarden

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement
Sjoerd van Iwaarden

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement

Mijn naam is Sjoerd van Iwaarden, 25 jaar oud en woonachtig in ’s Heer Hendrikskinderen . Met een grote interesse voor data, processen en verandermanagement ben ik sinds april 2020 gestart als trainee bij Zeeland Business Wrx! met als opdrachtgever de Provincie Zeeland. Hier maak ik deel uit van het projectteam dat zich richt op de implementatie van een nieuw informatiesysteem. Wat ik het liefst drink op kantoor? Een sterke kop koffie met daarnaast een glas water. In mijn vrije tijd ben ik het liefst actief bezig. Zo kun je mij terugvinden in mijn zeilboot op de Oosterschelde of op de mountainbike fietsend over dijken en bospaden in de buurt. Daarentegen kan ik mij ook vermaken met een goed boek of een serie op Netflix.

Jip

Stress counseling en wandelcoach
Jip

Stress counseling en wandelcoach

Mijn naam is Jip en ik ben de jongste medewerker van Zeeland Business. Bij Zeeland Business fungeer ik als stress counseling en wandelcoach. Daarnaast zorg ik ervoor dat er altijd iets te beleven valt op kantoor. In het weekend ga ik graag een rondje wandelen of lekker mijn baas treiteren. Tijdens werkdagen slurp ik het liefst uit mijn waterbak. Wie weet tot ziens bij ons kantoor aan de Beukenstraat!

Bjorn Francke

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement | projectmedewerker
Bjorn Francke

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement | projectmedewerker

Mijn naam is Bjorn Francke, 24 jaar oud en woonachtig in Grijpskerke. Sinds augustus 2020 ben ik trainee / junior adviseur Informatiemanagement, waarvoor ik in de toekomst bij verschillende (overheids)instellingen wordt gedetacheerd. Daarnaast ben ik projectmedewerker bij Zeeland Business, waardoor ik een breed scala aan commerciële taken uitvoer. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het voetbalveld van V.V. Serooskerke, waar ik voetbal in het eerste elftal. Ook ga ik graag een dagje weg met mijn vriendin of drankje doen op het terras met vrienden. Op kantoor drink ik graag een bakje koffie of een koud glas water.

Mandy Verswijveren

Stagiaire
Mandy Verswijveren

Stagiaire

Mijn naam is Mandy Verswijveren, 19 jaar en ik woon in Middelburg. In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden bij mijn vrienden. Ik vind het erg leuk om te reizen en zou graag zo veel mogelijk van de wereld willen zien. Mensen beschrijven mij meestal als loyaal, mens gericht en zorgzaam. Ik studeer Tourism Management op de HZ University of Applied Sciences en loop op maandag, woensdag en vrijdag stage bij Zeeland Business. Tijdens mijn stage werk ik aan een innoverend concept voor Zeeland Business en help ik mee met verschillende taken.