Teamwerk in kabels en leidingen

Nutswerk B.V. is gespecialiseerd in de aanleg en montage van kabels en leidingen. De circa 30 medewerkers zijn dagelijks vooral op Noord- en Zuid-Beveland actief. Nutswerk B.V. is met nadruk een zelfstandig bedrijf. “Wel werken we veel voor nutsbedrijven. Stedin, voorheen Delta Infra B.V. bijvoorbeeld, is onze grootste klant. Maar ook gemeenten en andere bedrijven weten ons te vinden.”

Jan Minnaard is directeur-eigenaar van het bedrijf, waar hij samen met zijn vrouw Lia leiding aan geeft. Hij zit al meer dan 35 jaar in het vak. Ook zijn medewerkers hebben volop kennis en ervaring. Dat is noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klant. “Als wij gebeld worden, is er vaak een probleem of een storing. Wij staan klaar en lossen het op, ook ’s avonds en in het weekend.”

Flexibel en snel
“Het bedrijf is heel divers, qua mensen, apparatuur en kennis. Daarin schuilt onze kracht. Bovendien werk ik het liefst met eigen mensen en eigen materieel. Daardoor kunnen we snel schakelen en zijn onze tarieven in verhouding met de kwaliteit”, legt Minnaard uit. Bijblijven qua machines en techniek is voor hem een vereiste, maar tevens ook één van de aantrekkelijke aspecten van het vak. “Ik leer nog iedere dag. We leggen ons toe op de nieuwste technieken. Zo kunnen we  graafwerkzaamheden uitvoeren, persingen en horizontale gestuurde boringen maken, glasvezel inblazen en aanleg en montage van diverse disciplines.”

NUTSWERK B.V.
Rijksweg 3
4421 JJ Kapelle
0113 – 242 800
info@nutswerk.nl
www.nutswerk.nl

Tekst: Caroline Houmes
Fotografie: Jan de Carpentier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.