Innovatieve starters geloven in ‘The Key to Success’

27 november jongstleden werd het evenement ‘The Key to Success’ georganiseerd door DOK41 en InnoGo. Het jaarlijkse InnoGo! event werd gecombineerd met de officiële opening van de productieloodsen van DOK41. 

De officiële opening werd verricht door gedeputeerde Ben de Reu en starters van InnoGo! en DOK41 hebben zich tijdens de startersmarkt aan het publiek kunnen presenteren.  De behaalde resultaten van InnoGo! werden gepresenteerd; het project heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het begeleiden en ondersteunen van Innovatieve techno-starters. De afgelopen vier jaar zijn ruim 26 starters toegelaten tot het InnoGo!-programma. Door de successen van de afgelopen jaren is. De successen van de afgelopen jaren zijn aanleiding geweest om het programma te verlengen tot en met 2015. Het nieuwe InnoGo!-programma helpt behalve technische starters, ook biobased starters in hun advies- en financieringsbehoefte. Naast programma’s als InnoGo! en DOK41 heeft het Zeeuws Investeringscluster zich verder uitgebreid met het Zeeuws Investeringsfonds. Directeur Johan Sebregts presenteerde hoe ondernemers met een  financieringsbehoefte tot 1 miljoen euro terecht kunnen bij dit fonds.

De organisatie spreekt over een meer dan geslaagd event. Ruim 120 personen hebben het event in de productieloodsen van DOK41 bezocht. Het verslag van het netwerken, naar eigen zeggen de ‘key to success’, is te zien op YouTube. Amels en Orionis vertellen hoe zij via DOK41 in contact zijn gekomen met starters van DOK41 en nu succesvol met elkaar samenwerken. Projectmanager van de jachtwerf Amels, Peter Dijkwel zei zelfs; ‘Ik kan geen concessies doen aan de te leveren kwaliteit, maar iets wat ik dichtbij kan vinden ga ik niet ver zoeken’.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.