Terugblik ZB Netwerk aan het Vlissingse strand

Zomerse dag versterkt locatie en netwerkbeleving

Maandag 6 mei 2013 bleek een topdag te zijn voor het organiseren van een netwerkbijeenkomst op een locatie als Strandpaviljoen Panta Rhei in Vlissingen. Door het warme weer zat vanaf de aanvang de stemming er meer dan goed in. De netwerkzin was duidelijk van zo’n 85 gezichten af te lezen. Niet verwonderlijk indien je als deelnemer zo vanuit je werk kunt aanschuiven bij een barbecue op een terras aan het strand in de warme avondzon…

Om 15:00 uur  waren uiteindelijk negen sportievelingen reeds gestart met een beachvolleyclinic o.l.v. Henriëtte Swartjes namens Strandsport Zeeland. Op het Nollestrand naast Panta Rhei hapten beginners naast ervaren spelers fanatiek in het zand om vooral eens op een andere manier kennis met elkaar te maken in de aanloop naar het avondprogramma.

Op de balustrade van restaurant Boka Bizarro Beach – met een fantastisch uitzicht over de Vlissingse boulevard, de monding van de Westerschelde en de Walcherse  stranden – werden alle deelnemers aan het avondprogramma vanaf 18:00 uur ontvangen met de geur van op de barbecue gebakken vlees- en visproducten. Op de foto’s is goed te zien waarom de zonnebrillen lang op werden gehouden.

Terwijl zeeschepen en kustvaarders nog steeds op gevoelsmatig enkele meters afstand passeerden introduceerde Bert van Leerdam binnen in het restaurant het Vlissingse artiestenduo Winnie & Speeezzzbeeezzz. Twee keer drie tafelgasten schoven vervolgens aan om met de aanwezigen onder andere hun ervaringen in het Vlissingse bedrijfsleven te delen. Hans Bakker gaf daarbij ook nog tekst een uitleg over de link tussen Baker Tilly Berk Goes en Zeeuwse familiebedrijven, waarna Dick Schipper de activiteiten van Sail De Ruyter Zeeland 2013 presenteerde.

Omdat de avond veel nieuwe deelnemers kende legde Fred Krautwurst maar weer eens uit wat in zijn ogen wordt bedoeld met ‘Effectief Netwerken’. Het opende zichtbaar de ogen van veel ‘eerste bezoekers’.

Op de pagina van Zeeland Business Netwerk zijn de volgende netwerkdata te lezen en op het Flickr-account van Zeeland Business zijn 89 foto’s te bekijken die Jan H. Bos van deze dag maakte.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *