Terugblik ZB Netwerk bij Churchill Terneuzen

Het is al eerder vermeld: Een netwerklocatie naderen met een barbecuegeur in de lucht schept in eerste instantie verwachtingen op het gebied van gezelligheid. Die verwachtingen werden volgens de ruim tachtig deelnemers gelukkig volledig waar gemaakt. Omdat het weer meewerkte had het management van Hampshire Hotel Churchill Terneuzen eens even lekker uitgepakt en dat loonde.

Rond 19:15 uur verkaste de netwerkgroep naar één van de vergaderzalen, die voor deze gelegenheid op een gepaste manier was ingericht voor de minitalkshow van Bert van Leerdam. Tafelgasten Jan Kolijn – vice-voorzitter Ondernemersvereniging Terneuzen Zuid West (TZW), Jaap Bos – wethouder Economie gemeente Terneuzen en Dick Schipper – voorzitter Sail De Ruyter creëerden samen een gemoedelijke sfeer, terwijl de meerderheid nog zat bij te komen van de BBQ-Walk-Inn.

Fred Krautwurst praatte ons bij over ‘Het belang van de eerste indruk’ en plakte daar gelijk een leuke activiteit aan vast: Binnen enkele minuten liep iedereen met een A4 vel op de rug waarop anderen hun eerste persoonlijke indruk via een geschreven post-it konden achterlaten. Een erg leuke en zinvolle activiteit die voor sommigen wellicht enigszins confronterend uitpakte, maar voor de meerderheid toch vooral veel plezier opleverde en bevestiging van wat men al dacht. Tot ongeveer 22:00 uur werd er tenslotte op de juiste manier effectief genetwerkt.

De volgende netwerkdata zijn te lezen op de pagina van Zeeland Business Netwerk. De complete serie foto’s van deze avond (door Jan H. Bos) zijn te bekijken op het Flickr-account van Zeeland Business.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *