Terugblik ZB Netwerk bij de Goese Golf in Goes

Op donderdag 27 maart werd er sportief ge-netwerkt, want De Goese Golf was gastheer van de netwerkbijeenkomst van Zeeland Business. Het één op één samen bezig zijn tijdens zo’n clinic zorgt voor net wat intensiever contact. “Je leert veel tijdens zo’n clinic,” vindt Ksenija Boiko van Zeelanddeal.nl “Putten, chippen en afslaan op de driving range. We kregen ook nog een 9 stappenplan met een mooie aanbieding. Ik ben enthousiast!”. Patrick Heebing van Sales Assist vindt golfen in combinatie met netwerken een aanrader. “Maar ik heb wel spierpijn.” Dat wordt beaamd door Sander van Hengstum, van Delta Visuals: “Het was echt zweten. Toch heb je door het golfen op een ontspannen manier net wat intensiever contact: Een ideale sport om te netwerken, dus.”

Bert van Leerdam interviewde tijdens de Business Break Corina Velleman van de Sluiskil Tunnel over de infrastructuur en Marc Volleman van de Twaalfde Man Communicatie over de steeds maar groeiende groep startende ondernemers.

Het onderdeel Effectief Netwerken werd voorlopig voor het laatst verzorgd door Fred Krautwurst. Fred woont momenteel in Spanje en richt zich daar op het schrijven van boeken en het produceren van muziek. Na een uitgebreid dankwoord aan het team van Zeeland Business krijgen de aanwezigen een laatste netwerkopdracht: interview je gesprekspartner en ‘verkoop’ hem of haar daarna aan een ander.

Hieronder een selectie van de foto’s waarvan de hele serie is te bekijken op het Flickr-kanaal van Zeeland Business.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *