Terugblik ZB Netwerk bij GH Ter Duin Burgh-Haamstede

Indrukwekkende Schouwse locatie inspireert

In plaats van een Dinner-Walk-Inn werden de deelnemers dit keer om 18:00 uur verwelkomt met een 3-gangen diner. Sommigen van hen waren reeds om 15:00 uur gearriveerd bij Grand hotel Ter Duin om deel te nemen aan de wandel- of fietstocht door het bos- en duingebied van Westenschouwen.

Bert van Leerdam ontving rond 19:30 uur de eerste drie gasten voor een tafelgesprek: Boswachter Dirk Fluijt, Activiteitenondernemer André Kort en mede-hotel eigenaar Ronald Schouten van de locatie waar we te gast waren. Voor tijdens en na de BusinessBreak mochten we genieten van de jonge Schouwse band Jimmy Dumbbell. Tenslotte schoven nog drie andere gasten aan voor een gesprek over de Schouwse economie: Wethouder Ad Verseput, voorzitter Ralph Ranshuijsen van Jong OSD en Vitro Plus directeur John Bijl gaven hun visie op het locale bedrijfsleven.

Fred Krautwurst stond na de pauze weer met een netwerkvariant voor de deelnemers gereed. Het leverde een sfeervolle ambiance met vooral effectieve gesprekken op. Vraag de deelnemers eens naar hun ervaring. Het levert mogelijk verrassende reacties op!

De complete serie van 63 foto’s door Jan H. Bos zijn te bekijken op het Flickr-account van Zeeland Business.

Sfeerimpressie gemaakt door Delta Visuals:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *