Terugblik ZB Netwerk bij Kasteel Batavia in Westkapelle

Een nieuwe ‘ronde door Zeeland’
 
Na negen inspirerende bijeenkomsten in 2013, kwamen de leden van het Zeeland Business Netwerk in 2014 voor de eerste keer bijeen in Westkapelle; de toeristische trekpleister aan de Zeeuwse kust. Café-restaurant Kasteel van Batavia ontving de ruim 80 ondernemers met gemoedelijke gastvrijheid in een sfeervolle ambiance. Het uitgebreide warme en koude buffet vormde een uitstekend begin van een avond vol inspiratie.

Aan tafel bij Bert van Leerdam gaat het over ondernemen. Zo vertelt Dick van der Velde over de Federatie van Ondernemingsverenigingen Veere. Deze federatie vertegenwoordigt de 10 ondernemersverenigingen en 5 brancheorganisaties die actief zijn in Veere. Mieke Wijnen, freelance fotograaf in Middelburg, vertelt over de oprichting van een Zeeuwse Broodfondsgroep, de Zeeuwse Knip – een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor zelfstandige ondernemers. Het is een verantwoord en betaalbaar alternatief voor reguliere, vaak dure, verzekeringen. Tot slot krijgen Evelyn Schoe en enkele HZ-studenten het woord. Evelyn werkt als coördinator voor Jong Ondernemen, een ondernemende stichting die het mogelijk maakt dat jongeren tijdens hun opleiding gaan ondernemen.

De prachtige en herkenbare muzikale intermezzo’s werden verzorgd door het Middelburgse duo Lace. Lace wordt gevormd door Romy Sharon Uitdehaag en Michaël Coomans. Naast muzikant zijn ook zij ondernemer. Na het informatieve begin geeft Jacco van Boven het startsein voor de tweede helft van de avond; het echte netwerken. En zoals altijd worden de aanwezigen op een gemoedelijke manier ‘gedwongen’ om op ‘vreemden’ af te stappen!

Hieronder een selectie van de foto’s waarvan de hele serie is te bekijken op het Flickr-kanaal van Zeeland Business.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *