Terugblik ZB Netwerk bij Scalda Middelburg

Bewustwording, kennisdeling en goede gesprekken rond thema ‘Duurzaamheid’

Dit keer geen buffet maar een Dinner-Walk-Inn in de vorm van een Walking-Dinner als start van deze netwerkbijeenkomst in samenwerking met UWV Werkbedrijf Zeeland. De Scalda-studenten van het College voor Hotelmanagement & Gastronomie voorzagen de 85 bezoekers van dit evenement van 5 kleinere gerechten die waren bereid met de ingrediënten uit de Wereldmaaltijd. De logische betrekkelijkheid van deze maaltijd werd tussen de regels en het bijpraten door goed duidelijk.

Tijdens de BusinessBreak werd duidelijk met welke moeilijke omstandigheden de medewerkers van het UWV dagelijks hebben te maken, maar ook welke successen zij ondanks dit weten te boeken als het gaat om koppeling van (op het eerste gezicht) moeilijk (her)plaatsbare werkzoekenden met Zeeuwse bedrijven. Daarnaast werd duidelijk dat DELTA NV daarmee zeer bewust en behoorlijk succesvol bezig is.

De volgende netwerkdata zijn te lezen op de pagina van Zeeland Business Netwerk. De complete serie foto’s van deze avond (door Simone Sorgedrager en Zeeland Business) zijn te bekijken op het Flickr-account van Zeeland Business.

Hieronder een selectie van de foto’s waarvan de hele serie is te bekijken op het Flickr-kanaal van Zeeland Business.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *