Terugblik ZB Netwerk bij Strandhotel Westduin in Koudekerke

Trots op de Zeeuwse havens

De  netwerkavond in november 2013 stond in het teken van de Zeeuwse havens. De ondernemers werden ontvangen met een smakelijk koud-, warm- en dessertbuffet in hotel Westduin, waar je het prachtige strand en de heerlijke zeelucht er gratis bij krijgt. De sfeervolle entourage werd deze avond versterkt door de Zeeuwse singer/songwriter en muzikant Marsha de Nooijer. Zij zong enkele nummers van haar nieuwste EP ‘Home is in The Color Green’.

De aanwezige ondernemers werden tijdens de businessbreak bijgepraat over de havens, die er opvallend goed voor staan. Het algemene gevoel onder de aanwezigen was er een van trots: “Wat doen we het hier samen goed!” Uit de jaarlijkse Havenmonitor van de Erasmus Universiteit blijkt dat de toegevoegde waarde in de havens hoog is.

Zoals gebruikelijk tijdens de Zeeland Business Netwerkavonden was het laatste woord voor Fred Krautwurst. Met het doel verschillende, onbekende ondernemers te ontmoeten, organiseerde hij een heuse bingo. Iedere ondernemer ging met een eigen bingokaart op stap om nieuwe mensen te ontmoeten en te luisteren wat zij voor elkaar zouden kunnen betekenen. Zoals steeds werden ook nu weer tal van interessante nieuwe contacten gelegd.

Hieronder een selectie van de foto’s waarvan de hele serie is te bekijken op het Flickr-kanaal van Zeeland Business.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.