Terugblik ZB Netwerk bij Theater de Mythe in Goes

Hoe helder is jouw boodschap?
De laatste bijeenkomst van Zeeland Business Netwerk in 2013 stond in het teken van netwerken; voor het eerst samen met Zeeland Zakelijk. ’s Middags startte een select gezelschap met een boeiend symposium over de strategie van het netwerken, onder leiding van Fred Krautwurst. Doel: verbeter je netwerkresultaten. Motto: werk samen!

Na het symposium stroomde De Mythe in Goes vol met de deelnemers aan het avondprogramma. Na het heerlijke buffet, verzorgd door Puur Culinair, volgde het panel onder leiding van Bert van Leerdam. Daarin zaten Marjan Franke van Theater de Mythe, Tim van den Berg van Zeeland Business en Menno Koole van Zeeland Zakelijk.

Tijdens de “Veiling der Zakelijke Behoeften”, mocht iedereen vooraf een vraag inleveren. Fred Krautwurst peilde of de zaal hulp kon bieden. Al snel bleek: hoe concreter je vraag, hoe meer mensen reageerden. Er kwamen serieuze en hilarische hulpvragen: “Ik zoek een model voor filmopnamen”; “Wie kan mij begeleiden mijn business uit te breiden in Vlaanderen” tot “Ik zoek een bouwopdracht van ongeveer vijf miljoen euro.” Duidelijk werd: door samen te werken haal je het meeste uit je netwerk!

Hieronder een selectie van de foto’s waarvan de hele serie is te bekijken op het Flickr-kanaal van Zeeland Business.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *