Terugblik ZB Netwerk en Familiebedrijven Award in de Mythe – Goes

De bijeenkomst rond de verkiezing ‘Zeeuws Familiebedrijf 2014’ vond plaats in theater De Mythe in Goes. Fraanje kwam in de eerste verkiezingstrijd als beste het uit de bus. Het bedrijf versloeg twee andere genomineerden, te weten De Appelaere uit Waterlandkerkje en Elektromotoren Bracke uit Clinge. De jury bestond uit de heren Ben de Reu (gedeputeerde), Hans van der Hart (oud-directeur/adviseur Zeeland Seaports) en Ad de Korte (directievoorzitter Rabobank Oosterschelde). Marjon van Iwaarden verzorgde de muzikale intermezzo’s en bracht zowel covers als eigen werk van haar recente USB ‘Stop’. De avond werd kort ingeleid door Marcel Klootwijk, directeur Baker Tilly Berk Goes en Tim van den Berg, unitmanager Media bij Zeeland Business. Dit onder leiding van de vaste Zeeland Business-presentator Bert van Leerdam. Klootwijk benadrukte het belang van het familiebedrijf.

Een prominente spreker deze verkiezingsavond was de heer Hans Biesheuvel. Biesheuvel, ondernemer en investeerder, werd in 2011 voorzitter van MKB Nederland. Uit onvrede met de manier waarop de politiek en de gevestigde orde in Nederland met ondernemers omgaat, legde hij die functie in september neer om een eigen ondernemersorganisatie, ONL, te kunnen vormen. Zijn doel is om de stem van ondernemers veel nadrukkelijker te laten klinken, zowel in de gemeente, bij het Rijk als in Europa.

Jacco van Boven en Tim van den Berg van Zeeland Business kijken tevreden terug op de feestelijke avond in theater De Mythe in Goes. De gasten werden flink in de watten gelegd met een rijk gevuld buffet aan het begin van de avond en een gezellige netwerkborrel aan het slot. De opkomst vanuit ondernemend Zeeland was zo overtuigend dat de gedachten al voorzichtig uit kunnen gaan naar een tweede editie in 2015.

Hieronder een selectie van de foto’s waarvan de hele serie is te bekijken op het Flickr-kanaal van Zeeland Business.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *