Terugblik Zeeuwse Pioniersprijs 2021

Het is vandaag alweer 3 weken geleden dat de uitreiking van de Zeeuwse Pioniersprijs 2021 plaatsvond (initiatief van: de Zeeuwse Connectie). Een hele organisatie, maar trots dat we dit event mochten organiseren!
ย 

๐ƒ๐ž ๐Ÿ“ ๐ ๐ž๐ง๐จ๐ฆ๐ข๐ง๐ž๐ž๐ซ๐๐ž๐ง

โžœ HelloContainer
โžœ SugarFam
โžœ YourSurprise
โžœ Zeeuwsche Zoute
โžœ Q Aviation
ย 

๐–๐ข๐ง๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฉ๐ข๐จ๐ง๐ข๐ž๐ซ๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ฌ

Q Aviation uit Middelburg, een jong bedrijf dat wereldwijd opereert in de productie en verkoop van high-end verlichting voor Helipads & Helidecks, heeft de Zeeuwse PioniersPrijs 2021 gewonnen.
ย 

๐–๐ข๐ง๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฉ๐ฎ๐›๐ฅ๐ข๐ž๐ค๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ฌ

Naast de juryprijs werd er ook nog een publieksprijs uitgereikt. De meeste publieksstemmen gingen uiteindelijk naar Zeeuwsche Zoute uit Bruinisse, een bedrijf dat ambachtelijk uit Oosterscheldewater gewonnen zeezout produceert en verkoopt.
ย 
Een geslaagd online event, waar wij met trots op terugkijken!

Hulp nodig bij het organiseren van een online event?

Wij helpen en denken graag mee!
ย 
Fotografie: Martijn Fincke
16-4-2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"33825","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */