The Work Zone – Slimme werkgevers huren een student

Als je aan de toekomst van je bedrijf denkt, bied je studenten een bijbaan of een stage aan. Dan heb je straks een ingewerkte werknemer die voor je klaar staat. The Work Zone, het stage- en uitzendbureau van de HZ University of Applied Sciences, koppelt bedrijven aan studenten die in hun vakgebied ervaring willen opdoen.

 “Wij adviseren bedrijven al vanaf het eerste studiejaar in studenten te investeren. Zo kun je de pareltjes eruit zoeken”, zegt Amber Liesting, directeur van The Work Zone. Dat kan op verschillende manieren: van een bijbaan voor een aantal uren per week tot een meewerk- of afstudeerstage.

The Work Zone is meer dan een uitzendbureau: het bereidt studenten voor op een baan met trainingen en sollicitatieworkshops. “Zo leren wij de studenten goed kennen. Maar we bemiddelen ook starters en de meer senior werkzoekende. Zo voorkomen we dat talent Zeeland gaat verlaten.”

Ben jij als werkgever op zoek naar een starter? Kom dan naar het Boosting Talents Event in april 2019! Aanmelden kan via de website van The Work Zone.

The Work Zone staat op Contacta, op stand nummer 1610

 

The Work Zone B.V.
Edisonweg 51-A, 4382 NV Vlissingen
Postbus 87, 4380 AB Vlissingen
www.theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Tekst: Liesbet Mallekoote
Fotografie: Marijana Pajovic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *