Theaterpodium annex bioscoopzaal

artikel-19-foto-1Met de komst van CCXL, vorig jaar oktober, is Zeeland niet alleen een groot theaterpodium annex bioscoopzaal rijker geworden, maar verrees er tevens een unieke ruimte voor congressen, symposia, debatavonden, lezingen of colleges.

CCXLTheater, met het grootste filmdoek van Nederland en zijn ongeëvenaarde geluidssysteem, heeft in het eerste jaar van zijn bestaan meer dan eens bewezen multifunctioneel te zijn. Met muziekoptredens van nationale- en internationale artiesten, cabaretvoorstellingen, grote party’s en zelfs begrafenissen.

“Eindelijk een moderne ruimte voor een congres’’, reageerde een voorman van een Zeeuwse politieke partij, toen hij de zaal met 735 zitplaatsen zag.

“Alles was tot in de puntjes geregeld!”, mailde een partij, die een internationaal gezelschap in Zeeland ontving. “Comfortabele zitplaatsen, up-to-date technische voorzieningen en ook nog eens een geweldige horecaruimte. Bovendien waren onze gasten verrukt dat ze tijdens de pauzes of na afloop even over de unieke Vlissingse boulevard konden wandelen.”

Theaterdirecteur Cindy Willemsen glimlacht kuiltjes in haar wangen van trots als ze deze reacties voorleest: “Dit is fantastisch, want mond-tot-mond-reclame werkt natuurlijk het best. Het duurt altijd even voordat bekend is welke rijke mogelijkheden er zijn voor een accommodatie als CCXL, die toch vooral als bioscoop is geafficheerd.”

Hoewel CCXL theater vastzit aan de megabioscoop CineCity heeft het een eigen ingang en eigen ruimtes. De verbinding met CineCity biedt weer mogelijkheden voor lunch of diner in de sfeervolle omgeving van het CineCafé.

CCXL Theater Vlissingen

Rob de Kerf, salesmanager

Spuikomweg 1

4381 LZ Vlissingen

+31 118441000

sales@ccxl.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.