Tholen zet zichzelf op de kaart met opening nieuwe A4

Still nieuwe A4 Welgelegen A4Waarom je bedrijf vestigen in de drukke en dure Randstad als er een goed alternatief is? Bedrijventerrein Welgelegen op Tholen bijvoorbeeld, dat vlak langs de nieuwe A4 ligt. De gemeente Tholen en Invest in Zeeland maken daarom gebruik van de officiële opening van de weg door minister Schultz van Haegen op woensdag 9 juli, om extra in te zetten op de promotie van Tholen als aantrekkelijke vestigingsregio voor bedrijven.

Video
Dat doen zij onder andere met de inzet van een promotievideo ‘Bedrijventerrein Welgelegen op Tholen nu nog beter bereikbaar dankzij nieuwe snelweg A4. Daarin vertellen ondernemers zoals Hemi en Hazacom waarom zij hebben gekozen zich met hun bedrijf te vestigen op Tholen en licht wethouder Frank Hommel toe wat Tholen bedrijven te bieden heeft.

A4
Minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu opent donderdag 9 juli, een half jaar na de ingebruikname, de nieuwe A4 tussen Dinteloord en Bergen op Zoom. Deze weg loopt vlak langs Tholen en maakt het op Tholen gelegen bedrijventerrein Welgelegen nóg beter bereikbaar. Het verkeer op deze weg stroomt bovendien goed door, anders de A16 die voorheen gebruikt moest worden voor verkeer tussen Amsterdam en Antwerpen.

Tholen: alternatief voor de Randstad en West-Brabant
Bedrijventerrein Welgelegen op Tholen, in het meest noordoostelijke deel van Zeeland, is een aantrekkelijk alternatief voor een bedrijfsvestiging in de Randstad of West-Brabant. Bedrijven profiteren er van een centrale ligging, maar zonder de hoge lasten, bureaucratie en verkeershinder waar zij in omliggende regio’s vaak te maken hebben. Doordat Tholen een relatief kleine gemeente is, zijn de contacten er persoonlijk en de lijnen met de lokale overheden kort.

Centraal gelegen en snel bereikbaar
Tholen profiteert van haar centrale ligging, op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam, Antwerpen en Breda. Het achterland is goed bereikbaar via filevrije wegen zoals de nieuw aangelegde A4 tussen Rotterdam en Antwerpen. Via hoogwaardige waterwegen kunnen schepen hun weg vervolgen richting havens, de Noordzee of naar het Duitse en Franse achterland.

Ruimte voor ontwikkeling
Op Tholen is nog ruimte voor nieuwe ontwikkelingen op zowel reguliere bedrijventerreinen als op het hoogwaardige bedrijventerrein ‘Welgelegen’. Dit moderne en goed ontsloten bedrijventerrein biedt een ruime keuze aan vrij indeelbare kavels en een ruime keuze aan beschikbare panden.

Financiële voordelen
Ondernemen op Tholen kan diverse financiële voordelen voor u meebrengen. Zo liggen de integrale kosten van bedrijfshuisvesting op Tholen relatief laag, zeker in vergelijking met de grotere steden in de omliggende regio’s zoals Antwerpen en Rotterdam. Bijvoorbeeld doordat de gemeentelijke lasten relatief laag zijn.

 

Ondernemersklimaat: sterkste economie van Nederland
Zeeland heeft de sterkste economie van Nederland. De samenstelling daarvan is divers. De regio kent een bloeiend midden- en kleinbedrijf, maar beschikt tevens over sterke clusters van grote, internationale bedrijven.

Ondernemen in Zeeland, Invest in Zeeland ondersteunt
Het is bovendien heel eenvoudig om een vestiging te openen in Zeeland. Zeker met de juiste hulp kunnen ondernemers er grote zakelijke voordelen behalen. Invest in Zeeland ondersteunt ondernemers hier graag bij, geheel vrijblijvend, op vertrouwelijke basis en kosteloos. Zo komen zij niet voor verrassingen te staan.

Wij geven advies op maat over locaties, subsidies, vergunningen, arbeidsmarkt en overige relevante onderwerpen, zonder dat wij daarvoor kosten in rekening brengen.

Ook maken we graag een duidelijk en informatief overzicht voor ondernemers met de mogelijke fiscale voordelen van het starten van een onderneming in Zeeland. Tot slot kunnen we belangrijke introducties verzorgen in het hechte Zeeuwse netwerk, want zaken doen begint met netwerken.

Neem voor meer informatie contact op met Invest in Zeeland: 0900 – 330 3300 / info@investinzeeland.com / www.investinzeeland.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.